Avertisment pentru sustinatorii lui Traian Basescu

octombrie 26, 2009 1

Evenimentul Zilei publica astazi un sondaj de opinie din care rezulta ca Traian Basescu alearga umar la umar cu Mircea Geoana in cursa pentru primul tur al prezidentialelor iar in turul doi, actualul presedinte scoate, cel mult,  un scor egal cu al contracandidatului sau, indiferent care ar fi acesta.
Comandat de Evenimentul Zilei si executat de CURS, sondajul are un „parfum de credibilitate” mai mare decat al celorlalte cercetari lansate pe piata pana acum.   Asta pentru ca Evenimentul Zilei nu poate fi banuit de simpatii pentru adversarii presedintelui  (daca nu ma credeti, cititi editorialele) iar CURS este fostul loc de munca al lui Sebastian Lazaroiu, unul dintre cei mai importanti consilieri ai sefului statului.
Sigur, asa cum spune si Mircea Marian, autorul articolului din EvZ, suntem doar la inceput  iar in saptamanile care  de campanie care urmează se pot intampla multe lucruri care să răstoarne situaţia actuală.
Insa, indiferent cum l-am privi, sondajul reprezinta un avertisment serios pentru sustinatorii presedintelui. Mai ales pentru aceia convinsi ca Traian Basescu nu poate fi invins.  L-or fi priceput?

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.