Basescu isi ia o mica vacanta din concediu

iulie 3, 2007 0

Seceta mare de subiecte politice in zilele astea! Si seceta e de-abia la inceput. Vedeti si sigur veti mai vedea – subiectele, articole sint „supte din pix”, cum se spune in breasla.
Mare panica si in rindul criticilor obisnuti ai lui Traian Basescu (adesea, neobisnuiti cu argumentele solide, ci doar cu locurile comune): sint derutati si  mai ales neinspirati in a executa noi atacuri si asalturi comandate si dirijate de partid sau de catre cei care se afla in spatele acestora. Tinta lor e in vacanta, se bronzeaza, soarbe poate un Jack cu gheata si ei nu stiu inca daca asta e sau nu anticonstitutional. Fac o mica paranteza: trebuie sa recunoasteti ca e un spectacol sa ii vezi cum isi cauta pe sub unghii noi si noi teme false de de dezbateri.
In fine! Asteptarea lor poate lua sfirsit in aceasta seara: de la ora 22 pina catre miezul noptii, Traian Basescu va da un lung interviu pentru „Realitatea TV”. Fluierarii egipteni ai presedintelui (pentru cine nu stie: asta e pasarea care traieste in simbioza cu crocodilul, hranindu-se cu resturile mincarii pe care o ciuguleste de pe dentitia temutei reptile) sigur vor gasi dupa emisiune cite ceva de ciugulit. Pentru citeva zile (poate chiar saptamani- haideti sa nu fiu asa de pesimist) bune!
UPDATE: nu vor fi doar citeva zile de „ciugulit”. pariez pe mai mult de atit.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.