Pavel Lucescu si adevaratul lui Blog. Intro si pag1

iulie 4, 2007 0

Gata cu analizele si comentariile politice pe acest blog. Cit mai lucrez la acest ziar am toata libertatea sa-mi dau cu parerea despre politicale in paginile oficiale (tiparite si online) ale Cotidianului. Prin urmare, daca tot mi s-a dat un spatiu de jurnal il voi folosi ca atare, scriind de-acum inainte doar despre ce mi se intimpla si despre ce cred despre ce mi se intimpla. O voi face cit voi avea chef, timp si voie de la sefi.
Pag1
Am scris ieri despre idioti. Un termen cam dur, motiv pentru care am avut ceva emotii. Cind am deschis calculatorul sa vad reactiile cititorilor am avut o stringere de inima. Deschid mai intii mail-ul ca, zic, daca e de rau, s-o fi gasit cineva sa-mi scrie personal. Nimic. Deschid site-ul Cotidianului si apas pe Top Articole. E pe locul 4 la accesari si pe 1 la numar de comentarii. Ups! Si a fost o dupa-amiaza linistita. Injuraturi obisnuite, colegi draguti, o discutie relaxata dar interesanta cu L., la o tigara, despre ce s-ar mai putea intimpla prin trust. Am ajuns si la Liiceanu, la cum isi trateaza filosoful angajatii, la o faza haioasa prin ridicolul ei cu seful Humanitas si Derrida, la cartea primului despre fenomenologie. L. zice ca-i foarte proasta, eu ca n-am citit-o (amindoi am facut ceva filosofie). Apropo, mi-a zis L si un banc ce circula, zice el, prin Humanitas. Vi-l zic mai incolo. E haios.
In cursul zilei pasasem doua invitatii la doua televiziuni. Fiind usor ragusit am zis sa nu zgirii urechile nimanui. Seara, in drum spre casa, ma opreste pe strada un domn intre doua virste (a mea si a lui taica-meu). Zice ca e avocat si vecin de-al meu, ca ma stie de pe la tv, ca ii place “cum pun problema”, ca “de ani de zile, astia numai se fac ca fac ceva in justitie”, ca “totul e o mare pacaleala”. Imi zic si eu ca, deh, e avocat si probabil liberal. Deci dubios. Bine macar ca nu-i si iesean… Vine sedinta de dimineata. Ce bine! Va tin la curent.  
PS. Mama, cit dispret la Traian Basescu pentru meseria de ziarist!

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.