Becali a dat iama in furnicutzele lui Geoana

mai 2, 2007 0

Ieri am ris mult  la enormitatile pe care le-a scos Mircea Geoana. Au fost incredibil de multe intr-un timp atit de scurt. Oare s-o fi pregatit dinainte pentru recitalul penibil pe care l-a dat sau a fost spontan?
V-am impartasit si pe acest blog buna mea dispozitie. Insa, nu am mai apucat sa adaug ceva: punctul culminant al sarbatorii electorale de ieri l-a oferit Gigi Becali. Liderul PNG s-a dus peste oamenii adunati de Geoana si Vanghelie si a luat caimacul. A venit la sfirsit, a strins cele mai sincere ovatii si aclamatii pentru sine si pentru partidul sau si i-a lasat in ceatza pe conducatorii social-democrati.
Eu unul, m-am prapadit de ris. Am ris cu lacrimi. Cum a fost cu putinta asa ceva?
Pe linga faptul ca PSD nu gaseste un mesaj potrivit pentru electoratul sau, care imbatrineste si, pe cale naturala, dispare, mai exista o explicatie importanta pentru care social-democratii stau afundati pina la git intr-o criza prelungita: Gigi Becali. Umflat cu pompa de Viorel Hereneciuc, latifundiarul din Pipera a decupat in favoarea sa o buna bucata din electoratul PSD. Glumind putin, revigorarea social-democratilor ar trebui sa reinceapa cu dezumflarea lui Becali, iar de asta ar trebui sa se ocupe acelasi Hrebenciuc.
Una peste alta, marele star al sarbatorii stingiste de ieri a fost un parazit al dreptei.
La sfirsit, nu imi  pot reprima o intrebare: oare cum ar arata acelasi personaj, Gigi Becali, insurubat in multimea care vine la mitingurile lui Traian Basescu? Recunoasteti ca intrebarea nu e chiar lipsita de noima…

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.