Bun, deci alcoolul va fi tema de campanie PSD. Caut şi io un ideolog PSD…

septembrie 28, 2009 0

Iliescu a dat tonul: a făcut legătura Băsescu-Lacrimi-Alcool. Papa PSD spune in urma cu citeva zile ca lacrimile lui Basescu sint de la alcool. Iliescu traieste in extaz descoperirea limbajul de tabloid, ca pe un soi de acid pentru propriul limbaj de lemn. Daca el a putut, atunci toţi pesedeii au sărit să desăvîrşească vorbitul în fiolă.
Nu m-aşteptam ca Hrebenciuc să fie în halul ăsta de enervat. Dacă s-a dat un semn de slăbiciune de la PSD, ăsta a fost cel mai puternic: Hrebe şi-a pierdut calmul şi a dat o declaraţie care n-are nimic de-a face cu imaginea de negociator abil. Hrebe cu nervii franjuri, iată semnul nasol pentru PSD: Cred că ar trebui să stea el cu capul în apă rece, pentru că tot timpul este beat
Vanghelie i-a dat şi el înainte cu alcoolul şi preşedintele. Nimic surprinzător. Vanghelie este un soi de „nadir latent” al lui Iliescu, „adincul calmei creste” PSD, haha.
P.S. Vreau si eu sa vorbesc cu un om din PSD despre ideologia de stinga si ce-ar fi de facut in mesajul PSD de azi. Dar cu cine?, aceasta este marea întrebare? Poate îmi recomandă cineva ceva totuşi. Repet, nu vreau un poliţist politic care să ia alcoolemia cu fiola. Vreau un ideolog, politolog pesedist care să mai aibă chef şi de altceva decît de autobuze.

Articol scris in colaborare cu Dragos Stanca
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.