Căprița Sanda și tortul din scutece

octombrie 13, 2009 44

Scurt buletin de știri profund românești:

 • Proprietarii de câini din Baia Mare sunt bucuroși. A sosit în oraș, tocmai din America și Germania, colecția Royală de toamnă-iarnă pentru căței, în total peste 50 de ţinute, de zi, de seară şi casual-sport. Preţurile variază în funcţie de talia câinelui. Pentru un căţel mic, o geacă sau o rochiţă pot ajunge la preţul de 15 euro, în timp ce, pentru un câine de talie mare, prețul se va dubla. Piesele de rezistenţă ale colecţiei sunt o haină de blăniţă cu glugă, care imită pielea de dalmaţian, o rochiţă care imită pielea de leopard, geaca sport cu benzi reflectorizante pentru plimbarea pe timp de ploaie sau ceaţă și costumele de Halloween.
 • La botezurile din Oradea, face furori un cadou de inspirație americănească: tortul din scutece de unică folosință. Cel mai ieftin tort de acest gen costă cam 100 de RON.
 • O brăileancă a fost invitată într-o vizită, ca să fie jefuită. Din vorbă-n vorbă, gazda i-a cerut femeii să-i arate cerceii și telefonul, ca să le facă o poză. Imediat ce s-a văzut cu ele în mână, a ieșit glonț din curte și nu s-a oprit decât la o casă de amanet, unde a și amanetat cerceii.
 • O soacră din Onești s-a prezentat la medic reclamând că nora a adormit-o și i-a băgat o sârmă lungă pe gât, care, după ce i-a atins ficatul, i-a ieșit prin piele. După ce au examinat-o, medicii i-au explicat că nici vorbă de sârmă și că e posibil să fi visat. Pacienta a plecat nemulțumită și convinsă că nora a încercat totuși s-o omoare.
 • Căprița Sanda din gospodăria unui țăran din Bâcleș, județul Mehedinți a ajuns celebră, după ce a adoptat-o pe vițelușa Nicoleta, căreia îi dă să sugă de două ori pe zi. Gospodarul a explicat televiziunilor care au mediatizat cazul că nu e la prima performanță de acest gen. A mai avut și o purcea care sugea la vacă. Cât despre numele celor două animale, ele își au originea chiar în familia lui: „Am o fată pe care o cheamă Nicoleta şi o cumnată pe care o cheamă Sanda. De la ele, am luat numele”.
Avatar
VoxPublica
VoxPublica
44 comments on “Căprița Sanda și tortul din scutece
 1. Avatar
 2. Avatar
 3. Avatar
 4. Avatar
 5. Avatar
 6. Avatar
 7. Avatar
 8. Avatar
 9. Avatar
 10. Avatar
 11. Avatar
 12. Avatar
 13. Avatar
 14. Avatar
 15. Avatar
 16. Avatar
 17. Avatar
 18. Avatar
 19. Avatar
 20. Avatar
 21. Avatar
 22. Avatar
 23. Avatar
 24. Avatar
 25. Avatar
 26. Avatar
 27. Avatar
 28. Avatar
 29. Avatar
 30. Avatar
 31. Avatar
 32. Avatar
 33. Avatar
 34. Avatar
 35. Avatar
 36. Avatar
 37. Avatar
 38. Avatar
 39. Avatar
 40. Avatar
 41. Avatar
 42. Avatar
 43. Avatar
 44. Avatar
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.