Căprița Sanda și tortul din scutece

octombrie 13, 2009 44

Scurt buletin de știri profund românești:

  • Proprietarii de câini din Baia Mare sunt bucuroși. A sosit în oraș, tocmai din America și Germania, colecția Royală de toamnă-iarnă pentru căței, în total peste 50 de ţinute, de zi, de seară şi casual-sport. Preţurile variază în funcţie de talia câinelui. Pentru un căţel mic, o geacă sau o rochiţă pot ajunge la preţul de 15 euro, în timp ce, pentru un câine de talie mare, prețul se va dubla. Piesele de rezistenţă ale colecţiei sunt o haină de blăniţă cu glugă, care imită pielea de dalmaţian, o rochiţă care imită pielea de leopard, geaca sport cu benzi reflectorizante pentru plimbarea pe timp de ploaie sau ceaţă și costumele de Halloween.
  • La botezurile din Oradea, face furori un cadou de inspirație americănească: tortul din scutece de unică folosință. Cel mai ieftin tort de acest gen costă cam 100 de RON.
  • O brăileancă a fost invitată într-o vizită, ca să fie jefuită. Din vorbă-n vorbă, gazda i-a cerut femeii să-i arate cerceii și telefonul, ca să le facă o poză. Imediat ce s-a văzut cu ele în mână, a ieșit glonț din curte și nu s-a oprit decât la o casă de amanet, unde a și amanetat cerceii.
  • O soacră din Onești s-a prezentat la medic reclamând că nora a adormit-o și i-a băgat o sârmă lungă pe gât, care, după ce i-a atins ficatul, i-a ieșit prin piele. După ce au examinat-o, medicii i-au explicat că nici vorbă de sârmă și că e posibil să fi visat. Pacienta a plecat nemulțumită și convinsă că nora a încercat totuși s-o omoare.
  • Căprița Sanda din gospodăria unui țăran din Bâcleș, județul Mehedinți a ajuns celebră, după ce a adoptat-o pe vițelușa Nicoleta, căreia îi dă să sugă de două ori pe zi. Gospodarul a explicat televiziunilor care au mediatizat cazul că nu e la prima performanță de acest gen. A mai avut și o purcea care sugea la vacă. Cât despre numele celor două animale, ele își au originea chiar în familia lui: „Am o fată pe care o cheamă Nicoleta şi o cumnată pe care o cheamă Sanda. De la ele, am luat numele”.
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.