Ce elegant o desființează Marian Godină pe Flavia Groșan, zisă și”doctorița-minune”!

Ce elegant o desființează Marian Godină pe Flavia Groșan, zisă și”doctorița-minune”!

martie 21, 2021 1

Polițistul Marian Godină, devenit celebru pentru felul în care s-a luptat de unul singur cu mafia din Poliția brașoveană și fiind la acest moment un foarte popular ”influncer” civic, o desfințează practic pe Flavia Groșan, într-o ultimă postare pe pagina sa de socializare.

Dar nu doar că demontează perfect imaginea de zeiță a vindecării pe care și-a creat-o doctorița din Oradea (ajutată și de naivii care cred în ”vindecările miraculoase” de tip felcer), ci și felul în care o face, unul magistral!

Deși nu-i pomenește numele Flaviei Groșan, e clar că textul polițistului la ea face referire.

Redăm în continuare postarea completă a lui Marian Godină – un model de a lupta în zilele noastre cu monștrii creați de o lume în criză, în care prostia și minciuna câștigă tot mai mulți adepti.

Postarea-model a lui Marian Godină, care aruncă la coș mitul doctoriței-minune

În cei 12 ani în care am lucrat la Poliția Rutieră am mers la sute de accidente rutiere.
La unele, fiind foarte aproape, s-a întâmplat să ajung înaintea ambulanței.
Oamenii implicați erau speriați, așa că încercam să-i calmez, prin dialog. În scurt timp își reveneau și nu mai era nevoie de prezența ambulanței. Scurt, eficient și gratis.
În alte cazuri, veneau chiar și câte trei echipaje SMURD și de pompieri. În unele cazuri, victimele luate de SMURD și duse la spital ajungeau în stare gravă sau chiar mureau.
Concluzionând, o minte mică, netedă și întunecată ar spune că Godină e un erou care a salvat multe vieți, căci toți oamenii „tratați” de el au scăpat teferi, ba chiar au fost audiați în aceeași zi, fără să fie nevoie de spitalizare. În schimb, acolo unde își băga nasul SMURD-ul, se lăsa cu spitalizări și chiar decese.
V-aș zice schema, dar costă. O dau doar în consulturi online, acolo unde voi da frâu zmeilor mei, contra sumei potrivite.
Sau, dacă nu ești idiot, e gratis să-ți dai seama că la spital ajungeau doar oamenii în stare gravă, în timp ce Godină stătea de vorbă doar cu cei care, în urma accidentului, erau nevătămați sau doar cu vreo zgârietură.
Mesajul de mai sus este o aluzie foarte fină și inteligentă la ”gargara” oferită naivilor de ”doctorița-minune”, care s-a lăudat că ”a vindecat peste o mie de pacienți”, uitând să spună că oamenii s-ar fi vindecat oricum și fără medic, deoarece aveau forme ușoare, dar și că, din cauza ei, au ajuns în stare gravă la spital pacienți pe care i-a mințit că nu au nevoie de oxigen.
O analiză foarte bună în acest sens face în G4Media Cătălin Suciu, care demontează punctual, nu metaforic precum Marian Godină, comportamentul de escroc al doctoriței Flavia Groșan.

”Deși aproape unanim colegii săi pneumologi români contrazic afirmațiile medicului din Oradea, finalmente afirmațiile doctoriței Groșan sunt validate la scară largă de societate. Cu complicitatea posturilor de știri și a site-urilor avide de trafic, care au preluat la unison afirmațiile medicului din Oradea fără să ceară, în prealabil, ceea ce se numește “a second opinion”, o altă părere, una avizată. Măcar să contacteze cineva un alt medic pneumolog, unul care lucrează într-un spital. Au făcut-o abia după ce doctorul Groșan a făcut înconjurul țării. A fost suficient ca medicul orădean să spună că protocolul Covid omoară pacienții în spitale. Într-o perioadă în care, și așa, încrederea în actul medical și în autorități e la un nivel minim”, scrie analistul, care adaugă:

”Urmările declarațiilor Flaviei Groșan nu pot fi cuantificate, dar sunt de o gravitate extremă. Spunându-le oamenilor să stea acasă, de exemplu, cu saturație de 80%, medicul Groșan îi condamnă aproape la moarte, susțin specialiștii. Cu noroc, cei care se sufocă, vor ajunge la timp într-un spital real, unde să fie tratați de medici adevărați, care respectă un protocol medical utilizat în toată lumea, nu aplicat doar populației din România.”

”Pneumologul din Oradea câștigă tot mai mulți adepți în România lui Șoșoacă, a Olivei Steer, a medicului specialist Dana Budeanu și a altor personaje apărute peste noapte, parcă de nicăieri, care îndobitocesc o populație sensibilă, predispusă să creadă în miracole, în false soluții-minune sau pur și simple în teorii nevalidate medical.

Dacă 3000 de oameni din peste 93.000 fac o formă de Covid-19 medie/severă,  medicii din secțiile de terapie intensivă spun că ei riscă să moară potrivit schemei terapeutice a doctoriței Groșan. Doctorul care îți spune să stai acasă dacă îți scade saturația la 80% sau la sub 80%. Medicul care te pune să te miști prin cameră,  ca să consumi mai puțin oxigen, în timp ce te sufoci lent.”, mai scrie Cătălin Suciu.

Detalii, AICI

Avatar
VoxPublica
VoxPublica
One thought on “Ce elegant o desființează Marian Godină pe Flavia Groșan, zisă și”doctorița-minune”!
 1. Avatar

  Octavia

  Ha ha ha!
  Știm deja ce competenți sunt polițiștii noștri când e vorba să-și rezolve propriile cazuri.
  Acum se cred competenți în probleme medicale… Bravos!
  Ăștia care au pensii deja și nu mai au de lucru decât să „desființeze”, mai bine ar lăsa-o pe doctoriță să-și facă treaba, pe care o face CU MULT MAI BINE DECÂT ȘI-O FACE EL PE A LUI.

  martie 24, 2021 Reply
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.