”Teroristele” Floricica-Dansatoarea, Șoșoacă, Bahmuțeanu, călare pe Iisus fără ”botniță”, bat șaua COVID să priceapă iapa ROMEXIT

”Teroristele” Floricica-Dansatoarea, Șoșoacă, Bahmuțeanu, călare pe Iisus fără ”botniță”, bat șaua COVID să priceapă iapa ROMEXIT

martie 20, 2021 0

”Vrem scoaterea României din aceste mecanisme (n.r. – măsuri de protecție antipandemie) care ne încalcă drepturile și libertatea. Ne-am săturat de această mascaradă”.

Pompiliu Diplan abia ce enunțase, în direct la Realitatea Plus, adevăratul motiv al acțiunilor de proteste care le-au readus în prim-plan pe ”Floricica Dansatoarea” sau Adriana Bahmuțeanu, un fel de ”amazoane” ale acelei Românii sătule de apartenența la această Uniunea Europeană – sursă de reguli și legi pentru democrație care începe să-i enerveze tot mai tare pe unii dintre noi.

”Ne-am săturat”, insistă Diplan și are dreptate: civilizația occidentală nu s-a născut pe comoditate, nici pe haos, ci pe sfințenia legii și a regulilor acestea cu care nu prea suntem obișnuiți.

De aceea, pentru cei ca Pompiliu Diplan poate că-i mai bine în afara UE. Acolo nu-și mai bate nimeni capul nici cu adevărul, nici cu legea, nici cu sănătatea, trăiești cum dictează ”țarul” ori ”sultanul” și basta.

 

Floricica Dansatoarea a protestat împotriva justiției independente în vremea lui Dragnea

Tot din acest grup al ”teroristelor” COVID (după exprimarea premierului Florin Cîțu) fac parte și alte femei celebre ale acestor vremuri: Codruța Cerva, Oana Lovin, Amalia Bellantoni, Florina Maior (soția pușcăriașului Dorin Lazăr Maior, fost deputat PSD) etc.

Bărbații contează, dar sunt de astă dată ”gâtul” care ține capul feminin sus în acțiunile îndreptate, în ultimă instanță, împotriva celor care luptă tot mai greu cu această boală mondială: medici, asistente, brancardieri, angajați SMURD, funcționari DSP etc.

Diplan este el însuși un adept al mișcărilor sociale care, în esență și la capătul extrapolat al protestelor precum cele de azi, conduc la același destin imaginat și de Liviu Dragnea în urmă cu doar patru ani, prin asaltul declanșat la adresa justiției independente: ROMEXIT. Adică, ieșirea de facto a României din UE.

Acțiuni precum cele din București, Cluj (unde a fost liderul AUR, George Simion), Galați etc., unde nu s-a respectat nicio regulă respectată de majoritatea românilor, conduc inevitabil la creșterea infectărilor cu COVID și implicit la tot mai multe victime. 

Adriana Bahmuțeanu n-a lipsit de la proteste

Prelungirea acestei stări de semianarhie face din România o țară aproape neguvernabilă, ceva ce Europa nu mai poate tolera, deoarece pompează miliarde de euro în acest complicat stat-membru UE și are și ea o mulțime de probleme pe continent.

Solidaritatea este cheia ieșirii din criză, or ”amazoanele” COVID implicate în proteste care ajută coronavirusul să facă tot mai multe victime trag societatea exact în direcția opusă.

Se folosesc, în acest scop, de orice, dar mai ales de ignoranță, uneori de prostia altora și, evident, de veninul care zace în sufletele celor care încă n-au înțeles că Europa se află taman la polul opus.

Bunăoară, se folosesc de cei care cred că, dacă defilează cu însemne religioase pe stradă, sunt trimișii lui Dumnezeu pe Pământ.

Când adepții mișcărilor de stradă pro-COVID îl transformă pe Iisus în agent al campaniilor anti-mască, Dumnezeu și-a întors fața de la toți.

Dar credința în moarte e mai puternică decât învierea din morți, de aceea nu e bine să ne lăsăm furați de peisaj.

”Teroristele” de mai sus și adepții lor nu fac altceva decât să bată șaua COVID ca să priceapă iapa ROMEXIT. Speră ei că, dacă vom continua cu moartea pre moarte călcând, pandemia ne va conduce în cele din urmă la visul celor care duc încă dorul URSS.

Știrea ”seacă” despre ”libertatea” de a-l folosi pe Iisus pentru moarte

Diana Șoșoacă, din nou un focar de infectare în masă

Două manifestaţii de protest au avut loc sâmbătă după-amiaza în Bucureşti, la Piaţa Victoriei şi Piaţa Universităţii, oamenii exprimându-şi nemulţumirea faţă de măsurile de restricţie introduse de autorităţi în contextul pandemiei de COVID-19.

La cele două manifestații nu s-au purtat măşti şi nici nu a fost respectată distanţa legală în contextul pandemiei.

La protestul din Piaţa Victoriei, început în jurul orei 14,00, a fost prezentă şi nelipsita senatoare Diana Şoşoacă. Ea a criticat Guvernul, pe preşedintele Klaus Iohannis şi pe secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat, solicitând alegeri anticipate şi alcătuirea unui guvern format din tehnocraţi. Ea le-a cerut, de asemenea, şefului statului şi prim-ministrului Florin Cîţu să discute cu protestatarii, pentru a le asculta nemulţumirile.

Mulţi dintre participanţi nu poartă masca de protecţia sanitară.

Protestatarii au adus cu ei steaguri tricolore, au scandat „România!”, „Libertate!” şi au spus, în cor, rugăciunea „Tatăl nostru”. Organizatorii au dus staţii de amplificare şi un microfon, invitându-i pe participanţi să ia cuvântul.

Unul dintre protestatari a reclamat că „avem astăzi oameni care sunt mai presus de Dumnezeu care vor să facem ce vor ei”, el adăugând că doreşte ca „poporul român să fie creştin, nu cretin”.

„Sunt oameni gata de jertfă ca să moară pentru Hristos şi pentru libertate”, a mai spus bărbatul care a luat cuvântul .

La un moment dat, o adolescentă a luat cuvântul şi a spus: „noi trebuie să gândim, nu să stăm că masca la gură”, ea precizând că vorbeşte în numele colegilor săi de la şcoală.

NOTĂ: acesta este un articol de opinie

Foto: capturi RTV

Laurențiu Ciocăzanu
Laurențiu Ciocăzanu
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.