Ce motive poate invoca Geoana pentru a fugi de dezbaterea de vineri

noiembrie 19, 2009 0

In principiu, mult asteptata intilnire in trei ar putea abea loc vineri.
Hotnews:Institutul de Politici Publice organizeaza vineri o dezbatere cu trei candidati la presedintie, Traian Basescu, Mircea Geoana si Crin Antonescu, la Palatul Parlamentului. Informatia a fost lansata de Sebastian Lazaroiu, care a anuntat ca moderator va fi Robert Turcescu iar la dezbatere vor fi invitate toate televiziunile si presa scrisa.
Cum spuneam si ieri intr’o postare, Mircea Geoana i-a rupt cu fuga pe ceilalti doi principalii contracandidati. Dupa care, singur si sigur ca nu ii va intilni pe cei doi, s-a laudat ca el a vrut, dar ca ei nu au vrut. Prostesc si penibil!
Dat fiind acest antecendent, ma astept ca domnul Geoana sa incerce iarasi sa dea bir cu fugitii. Yes, he can!
Prin urmare, va propun sa ne imaginam impreuna un inventar cu motive pe care Mircea Geoana le-ar putea folosi pentru a nu merge nici vineri la dezbatere! Ii dam si idei gratis lasului candidat social-democrat!
De pilda: ce, Turcescu e moderator? Cine e IPP? IPP e institutia care l-a scos pe Crin Antonescu nr 1 in clasamentul chiulangiilor! Nu se poate, nu se poate! IPP ar tb sa aiba putin respect pentru parlamentari.
Bagati si dvs! Geoana si oamenii sai sigur le vor citi 🙂

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.