Ce spunea PLUS sector 5 în 2020 când a respins bugetul votat acum de bun, pentru Piedone

Ce spunea PLUS sector 5 în 2020 când a respins bugetul votat acum de bun, pentru Piedone

mai 4, 2021 0

Puțini mai pot înțelege politica actuală a USRPLUS. În decurs de câteva săptămâni, formațiunea a servit opiniei publice câteva mari mostre fie de amatorism, fie de iresponsabilitate.

A provocat prima mare criză, cerând demisia premierului Cîțu, alături de care a revenit spășită la masa puterii ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat și nu există pandemie. A blocat apoi Iașiul și Bucureștiul, refuzând votarea bugetelor locale, fără nicio explicație plauzibilă.

Piedone a pus USRPLUS cu botul pe labe

Iar a patra mare lovitură-șoc dată mai ales propriilor votanți este situația de le Sectorul 5.

Consiliul Local Sector 5 a aprobat marți bugetul Primăriei Sectorului 5 pe anul 2021, estimat la aproape 1 miliard de lei. Surpriza a venit din faptul că aleșii locali ai USR-PLUS au votat bugetul propus de primarul Cristian Popescu Piedone, deși sunt în opoziție, relatează Hotnews. Singurii care au votat împotrivă au fost consilierii PNL deoarece amendamentele propuse de ei, prin care se luau bani de la concerte, nu au fost adoptate.
Am descoperit că doar cu un an în urmă organizația PLUS de la Sectorul 5 înfiera mânios același buget făcut pe atunci de tovarășul de arme al lui Piedone, fostul primar PSD Daniel Florea.
Așadar, consilierii USRPLUS au votat acum bugetul Sectorului 5 pe care l-au respins acum un an exact pentru motivele aruncate la coș de data asta!
Cum se explică renunțarea la princii peste noapte și votul alături de unul dintre cei mai detestați baroni locali din România?
Nimeni nu poate spune. De aceea, poate că singura explicația validă în momentul de față nu sunt scuzele consilierilor USRPLUS din Sectorul lui Piedone, ci motivele pentru care același partid respingea bugetul cu doar un an în urmă. Iată-le mai jos, așa cum au fost ele prezentate bucureștenilor, pe 24 ianuarie 2020, de organizația PLUS sector 5, din care, atenție, face parte și viceprimarul general Horia Tomescu!
Adică, exact cel care, în Săptămâna Mare, a provocat blocarea Capitalei României, prin nevotarea bugetului.
Tot atunci s-a aflat că Horia Tomescu însuși îi ceruse lui Nicușor Dan să declarare incapacitate de plată la București. Adică, falimentul primei capitale de țară din UE!
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.