Clotilde Armand, atac la PSD și presa aliată: ”S-au terminat diamantele, domnule Ciolacu?”

Clotilde Armand, atac la PSD și presa aliată: ”S-au terminat diamantele, domnule Ciolacu?”

iunie 8, 2021 0

Războiul declanșat de Clotilde Armand împotriva companiei de salubritate ROMPREST (care are contract pe 25 de ani cu primăria Sectorului 1) a provocat riposta afaceriștilor și a aliaților lor.

Aceștia au apărut pe multe canale TV, cu un discurs pe voci multiple îndreptat împotriva șefei de la Sectorul 1.

Situația nu a dezarmat-o pe Clotilde Armand, care a punctat atacul la adresa sa, dar a promis că nu renunță.

”S-au terminat diamantele, domnule Ciolacu?”, l-a întrebat ea pe liderul PSD – aluzie la cadourile scumpe făcute iubitei sale de Dan Tudorache, fost primar la Sectorul 1, caz care l-a adus sub lupa DNA.

Postarea lui Clotilde Armand împotriva PSD și a presei sale

”Rar mi-a fost dat să văd pe posturile de televiziune și pe site-urile de „știri” abonate până să ajung eu primar la banii Primăriei Sectorului 1 atâtea știri false despre mine. La toate acestea se adaugă și declarația președintelui PSD care vrea referendum pentru demiterea mea. Știți de ce? Pentru că le-am deranjat aranjamentele cu mafia gunoiului. Pentru cel mai scump contract de salubrizare din istoria României plătit de cetățenii Sectorului 1, contract realizat în anul 2008 și atribuit cu dedicație acestei firme șantajiste pe o perioadă de 25 de ani, un contract care a hrănit mulți politicieni, primari și „jurnaliști”. Nivelul manipulării din ultimele zile mă ambiționează să lupt și mai tare iar referendumul făcut de PSD este cea mai bună dovadă că este foarte bine ce facem. Cum să nu vrea dl. Ciolacu să mă demită dacă de când sunt eu primar nu mai merg banii la PSD?! S-au terminat diamantele, dle. Ciolacu?
Ce se întâmplă acum în Sectorul 1 este aproape peste tot în țară. Dar puțini edili vor să vorbească. De frică, neputință, ignoranță sau comoditate. Ceea ce noi facem acum în sector nu este o chestiune de curaj. Este o chestiune de curățenie morală profundă. S-a furat prea mult, s-a tăcut prea mult timp, s-au închis prea mulți ochi la toate fărădelegile. Timpul acestei găști mafiote este la apus. Cinstea și integritatea sunt armele noastre. Fiți alături de mine și vom scrie istorie în comunitatea noastră. Noi mergem mai departe indiferent de minciunile lor.”
Laurențiu Ciocăzanu
Laurențiu Ciocăzanu
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.