Cu moartea pre moarte călcând. Ciolacu va merge la biserică, ”indiferent de restricțiile impuse de Guvern”

Cu moartea pre moarte călcând. Ciolacu va merge la biserică, ”indiferent de restricțiile impuse de Guvern”

martie 23, 2021 0

Liderul PSD se află la mare concurență cu conspiraționiștii de pe axa Șoșoacă-Flavia Groșan-AUR, a căror contribuție la infectarea românilor și chiar la decese din cauza COVID este tot mai mare.

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, a declarat, marţi seară, că va lua parte la slujba de Înviere din acest an, indiferent de restricţiile care vor fi impuse de guvern.

El a afirmat la TVR 1 că îşi va asuma o eventuală sancţiune dictată de autorităţi, subliniind că nu îndeamnă oamenii să iasă în stradă şi că nici nu foloseşte partidul pe acest subiect.

„Mă dezinfectez, sunt vaccinat, îmi pun mască… Nu am lipsit niciodată de la Înviere. Mă duc la Înviere, o spun de pe acum. Plătesc amendă. Nu ştiu ce restricţii o să fie atunci”, a precizat Ciolacu.

Liderul PSD susţine că punctul său de vedere reprezintă „o opinie creştinească”.

„Eu vreau la biserică. Îmi asum acest lucru. Voi merge la biserică în noaptea de Înviere. Am fost mereu. Îmi iau lumină. O să încercăm să respectăm… Stăm la coadă, avem distanţare. Noi, românii, suntem animale? Eu văd că românii respectă. Problema e că din partea statului nu vine eficienţa necesară„, a mai declarat Marcel Ciolacu.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.