Dan Andronic, un fel de SRS

septembrie 25, 2009 0

Una din marile placeri arogante ale garantului esecului numit Dan Andronic e sa faca „profetii”. Face des din astea!
Ca miine urmeaza sa intre nu stiu ce subiect-bomba-fis pe agenda publica, ca miine se lanseaza nu stiu ce scandal, ca miine se retrage Geoana, ba nu, ca poimiine se retrage Geoana, ca miine intra oficial in cursa nu stiu ce candidat. Asta din urma e, de fapt, mare lui jucarie din ultima vreme.
Cine a citit cu atentie „profetiile” acestui loser, nu a putut sa nu remarce faptul ca multe dintre ele sint doar proiectii infantile de habarnist.
Cam la fel facea, pe vremuri, si SRS – facea profetii (uneori si pariuri) in cascada! Ridicole, „pretioase”, jalnice – marea majoritate! Azi, SRS s-a cam lasat de sportul asta si a ajuns, bietul de el, sa confunde filmele cu teroristi cu realitatea romaneasca.
Si unul, si altul – un fel de profeti de plastic!
De ceva vreme, Andronic tot anunta lansarea oficiala in cursa prezidentiala a lui Sorin Oprescu. Si anunta, si anunta, si anunta!
Om bun, nu e mai sigur ca faci vreo 40 de profetii dintr-odata (cite una pt fiecare zi care a ramas pina la ultima zi de inscriere a candidatilor)? Asa exista macar o sansa sa nu mai ratezi si, in plus, nu te faci decit o singura data de ris 🙂 Ma rog, nu o singura data, ci ultima data 🙂

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.