Deci, dna Mungiu e ahtiata dupa notorietate!

martie 9, 2009 0

Asta ar fi concluzia pe care o lasa sa se intrevada explicatiile lui Traian Basescu in legatura cu desemnarea fiicei sale drept candidata la candidatura pentru europarlamentare si vizazi de reactia ferma, dar super decenta, pe care a avut-o Alina Mungiu in acest caz.
Dna Mungiu, in logica dlui presedinte, l-a dezamagit pe seful statului fiindca a) ar fi putut sa ii dea un telefon ca sa regleze unele detalii si b) pentru ca ar dori sa isi faca notorietate pe „spinarea” acestui caz.
Foarte frumos! Foarte elegant!
Nu aplaudati? Sincer, astept aplauze abundente pentru Traian Basescu de la purtatorii de ochelari portocalii de cal, de la orbetii portocalii ai blogosferei, cu sau fara carnet de membru de partid 🙂
Daca imi permiteti o mina de ajutor, in fond,  asa cum spunea si TRU, „Alina face exces de rigoare”.  Se referea, desigur, la Alina Mungiu a carei pozitie TRU o si sustinea, dar o si blama molcom in acelasi timp. Asta desi, din punctul meu de vedere, era vorba de exces de rigoare atunci cind dna Mungiu cerea niste lucruri de maxim bun simt.
Oare si Monica Macovei o fi la fel? Tot asa – cu exces de rigoare la purtator?
[poll id=”33″]
PS Oare nu pt ca a functionat logica cu care au fost de acord multi sustinatori ai PDL anul trecut (in vremea scandalurilor cu PRM si PNG) – bagam in partid pe oricine, doar ca sa cistigam! -pedelistii s-au trezit la virf cu indivizi precum „don Costel”? Oare nu tocmai abandonul unor elementare principii morale a dus la asemenea monstruozitati? Intreb si eu – nu va grabiti sa imi raspundeti!

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.