Deputat lovit de macara și adus cu elicopterul la București. Anul trecut, și-a pus gâtul în ghips

Deputat lovit de macara și adus cu elicopterul la București. Anul trecut, și-a pus gâtul în ghips

martie 31, 2021 0

Ion Ştefan a fost luat cu elicopterul SMURD şi dus la Bucureşti, la Spitalul Floreasca, unde va avea parte de investigaţii suplimentare.

Deputatul Ion Ştefan, fost ministru al Dezvoltării în Guvernul Orban, a ajuns, miercuri, la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon” Focşani, după ce un braţ al unei macarale care efectua lucrări la hala sa industrială s-a rupt şi a căzut peste el.

Este vorba despre hala firmei Balanic Prod, unde se derulează un proiect cu fonduri europene. Ştefan are un picior rupt,  răni la cap, la bazin şi a fost supus unei investigaţii la computerul tomograf.

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, Cătălin Toma, starea acestuia ar fi stabilă. „Din păcate, colegul nostru, Ion Ştefan, a suferit un accident. În acest moment se află la spital, unde i se fac investigaţii amănunţite. Suntem alături de acesta şi de familia sa şi îi urăm multă sănătate şi însănătoşire grabnică”, a declarat Cătălin Toma.

Anul trecut, când era ministrul Dezvoltării, Ștefan a venit la Parlament cu gâtul blocat într-un guler cervical, ca urmare a unor probleme la coloană. Ministrul a cerut amanarea dezbaterii moțiunii simple depuse de PSD împotriva sa, din cauza problemelor de sănătate.

Ministrul a declarat la Parlament că medicii i-au recomandat repaus total.

„Acum vreo 10 zile eram la minister, la birou și am avut o problemă serioasă. O durere maximă în brațul drept, mi-a amorțit mâna și a fost nevoie să merg la medic. După mai multe zile de consultări am ajuns în situația asta. Vorbim despre o situație în coloana vertebrală, ceva vertebre, C6-C7 tasate. De 10 zile am luat atâtea pastile cât nu am luat toată viața cumulat. Medicii mi-au recomandat repaus”, a declarat Ion Ștefan.

Foto: INQUAM Photos/ Octav Ganea

 

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.