Draga Daniel, daca poti sa ne dai si un ministru PD?

septembrie 27, 2007 0

Sint un fan al anti-coruptiei. Nu am atacat-o niciodata pe Monica Macovei. Am aparat-o, in schimb, ori de cite ori mi s-a parut ca e criticata pe nedrept. De multe ori am laudat-o. Cind mi s-a parut ca exagereaza am preferat de regula sa ma abtin. Poate n-am facut bine, profesional vorbind, dar moral mi s-a parut in regula. N-am scris un rind impotriva DNA de cind in fruntea institutiei e Daniel Morar. Ma bucur sa aud ca un ministru PNL, PC, UDMR, sau un fost mare smecher din PSD e in vizorul DNA. M-as bucura si mai mult daca DNA va reusi sa-i si dovedeasca. Stiu cit de mare a fost si inca este coruptia la nivel inalt. Dar, nimic, absolut nimic, nu ma va convinge sa cred cu adevarat in aceasta institutie a justitiei pina cind nu vad macar un cap cu adevarat important din PD cercetat de ea. Nu cred in ruptul capului ca in afara de Gheorghe Falca si de acel primar din Valcea, cazuri pe care ni-i tot servesc unii drept dovezi de independenta a justitiei, nu exista nici alt un mare corupt in PD. Cei doi sint oricum “pesti” mici. In marea lor majoritate, liderii PD, atit cei de la centru cit si cei de la nivel local, au crescut in acelasi sistem corupt ca si ceilalti. Au fost ministri in cel putin doua guverne. Sint primari sau sefi de institutii locale de ani de zile. Cum poate sa-mi spuna cineva ca acestia au ramas curati in timp ce “raii” sint mereu in alta parte, in alte partide? A sustine asa ceva, iar DNA chiar asta imi sugereaza,  mi se pare o insulta la adresa bunului simt.
Asadar, draga Daniel Morar, astept sa fiu contrazis. Dar nu peste vreun an, doi, cind poate acest lucru va v-a fi la indemina. Ci acum, cind curaj inseamna a-i supara si pe cei de la PD care se ascund in spatele popularitatii presedintelui. Ce ziceti, incercam?
P.S. – Ii rog pe cititorii acestui blog sa lase deoparte simpatiile politice si, de dragul luptei cu coruptia si a credibilitatii ei, sa sustina alaturi de mine aceasta campanie de convingere a lui Daniel Morar si a celorlalti procurori din DNA de a-si face curaj si cu Partidul Democrat.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.