Eclectice 02

noiembrie 12, 2009 0

Mie mi-au plăcut, sunt mai noi, mai vechi…
Hope Sandoval este vocea tragică de pe Fade Into You (Mazzy Star). Dupa ruperea Mazzy, Hope a avut diverse colaborări cu Air, Death In Vegas şi este anuntaţă pe noul album Massive Attack, Weather Underground, din 2010. In 2001, Sandoval formează The Warm Inventions, cu care are două albume, unul dintre ele, Through The Devil Softly, aparând în toamna asta.

Bad Lieutenant este un soi de New Order mai light. Trupa a fost pusă pe picioare de Bernard Sumner (chitarist la New Order) în 2007, iar anul asta a apărut albumul de debut, Never Cry Another Tear. Sink Or Swim are alura unui New Order mai puţin inspirat.

Bebel Gilberto a explodat în 2000 cu multi platinatul Tanto Tempo. In august 2009 a lansat albumul All In One. Sun Is Shining este o preluare dupa Bob Marley, o varianta bilingvă, cu o linie muzicala uşor sincopată.

bebel gilberto – sun is shining
Ian Brown este unul dintre cei mai influneţi muzicieni din ultimele două decade. Noul album se numeste My Way, are deja un single în difuzare la radiouri, Stellify, iar Just Like You se va lansa pe 30 noiembrie. Brown este alegerea mea din postarea asta.

Pink Martini cântă luna asta in Bucuresti. A facut-o şi anul trecut când a reuşit să umple la refuz Sala Palatului. Trupa este din SUA, are 4 albume, ultimul Splendor In The Grass apărut acum ceva zile. Piesa de titlu are un pasaj inspirat (inspirat bine de tot) din Concertul nr 1 pentru pian şi orchestra de Ceaikovski. Pink Martini cântă pe 22 noiembrie, de la 8 seara, la Teatrul de Operetă Ion Dacian.

pink martini – splendor in the grass

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.