Elena Udrea pariază pe judecata lui Dumnezeu. Că justiția pământeană e prea oarbă…

Elena Udrea pariază pe judecata lui Dumnezeu. Că justiția pământeană e prea oarbă…

martie 11, 2021 0

ȘTIRE:

”Prim-vicepreședintele PSD, Gabriela Firea, a acuzat, joi, Guvernul Cîțu că decide „restricții care frizează absurdul” fără să le explice, referindu-se la măsura interzicerii circulației publice cu o oră mai devreme, de la 22.00, în loc de 23.00.Nu le pasā de oameni, de soarta lor, de prăbușirea economiei, de pierderea locurilor de muncā!”

Așa e! Bravooo! Afară cu ei! Uraaa! Să vină doamna Firea la Primărie înapoi! Mii e oameni ai muncii o cer înapoi. E nevoie de concerte, spectacole în are liber, de bani pe sprânceană pentru reclamă etc. Și mai e nevoie de ceva, dacă acestora ”nu le pasă de bani”: să oprim ”prăbușirea” economiei prin economii. Economie de căldură, de apă caldă, de reparații la țevi RADET. Cîțu nu se pricepe la asta, să plece! 🙂 Totuși, știrea de mai jos o contrazice pe doamna Firea.

ȘTIRE:

”Încrederea managerilor în economia românească a crescut în trimestrul al patrulea din 2020, după ce au recuperat o parte din pierderile suferite în pandemie, astfel că indicele Confidex a crescut la 45 de puncte de la 41 de puncte în trimestrul al doilea şi al treilea din 2020, arată studiul Confidex Q4 2020 Impetum Group.” (Agerpres)

Asta e, patronii au încredere în ”economia lui Cîțu”, dar dacă doamna Firea nu are… Totuși, are domnul Cîțu, care a găsit vinovatul invizibil pentru doamna Firea.

ȘTIRE:

”Statul este o frână în dinamica activității economice. Avem 30 de ani de socialism cu față umană. De la Iliescu ni se trage problema. Și de la ideea lui că proprietatea privată e un moft. Sunt mai multe reforme pe care le-am anunțat, dar primul pas îl facem cu blocarea creșterilor salariale în sectorul public și apoi cu o nouă lege a salarizării.” (Hotnews).

Având în vedere ce criză vine și la ce moștenire ne-au lăsat doamna Firea, tovarășul Iliescu, ”moft” va fi chiar viața, nu doar proprietatea. Dar, vorba doamnei Udrea, există Dumnezeu!

ȘTIRE:

„Eu m-am întors în ţară, având dosare pe rol. M-am întors în ţară special să particip la judecarea acestor dosare, pentru că eu cred că singura soluţie pentru a obţine achitările pe care eu cred că le merit, cred că sunt legale, este să mă prezint în faţa instanţei. M-am prezentat timp de doi ani la fiecare termen. Cred cu tărie că, dacă nu există dreptate omenească, sigur există dreptate divină. Nu se poate ca acest dosar să rămână cu acea soluţie profund nedreaptă şi ilegală. La Înalta Curte, noi sperăm chiar într-o rejudecare, având în vedere situaţia de incompatibilitate a doamnei judecător Jderu”, a spus Elena Udrea.

Doamne-ajută! Justiție să fie! Divină, dar și pământească.

 

Sfat: nu e suficient să cumpărați cafea boabe, e bine să fie și proaspete

Nu este suficient doar să măcinați boabele în acest moment, este bine să cumpărați și cea mai proaspătă cafea posibilă. Cu cât a trecut mai puțin timp de când au fost recoltate boabele, uscate, livrate și prăjite, cu atât mai bine.

De aceea, este mai bine să aveți încredere în profesioniștii care sunt adevărați specialiști, care tratează cafeaua pe care o vând cu grija pe care o merită.

Desigur, este esențial să putem fi siguri că boabele sunt prăjite zilnic, pentru a le aduce acasă cât mai proaspete posibil. De asemenea, trebuie să fie bine conservate, nu trebuie să cumpărați niciodată cafea expusă la aer sau lumină, deoarece, deși nu a fost încă măcinată, agenții externi îi afectează și calitatea.

 

 

 

 

Laurențiu Ciocăzanu
Laurențiu Ciocăzanu
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.