EXCLUSIV-video. Hoție la USR Vrancea? Liviu Mălureanu, șeful Agenției Funcționarilor Publici, prins cu sacoșa de voturi

EXCLUSIV-video. Hoție la USR Vrancea? Liviu Mălureanu, șeful Agenției Funcționarilor Publici, prins cu sacoșa de voturi

iunie 13, 2021 1

UPDATE> Andreea Talmazan a postat pe pagina ei de socializare video-ul integral, cu următoarea adăugire:

PSD este mândru că ”Morișca” merge mai departe și cu ”Noua clasă politică”

Redacția VoxPublica.ro a intrat în posesia unor filmări făcute pe un grup intern al USRPLUS în care se vede cum un membru de partid din Vrancea își acuză colegii de furt de voturi.

În filmările primite la redacție se vede inițial o tânără, acuzată de cel care o filmează că are ascunsă o listă cu numele bifate ale celor care trebuie votați în alegerile pentru șefia USR Vrancea, ca ”să iasă cine trebuie”.

În cazul de față, e vorba de Liviu Mălureanu, apropiat de Dan Barna și numit de acesta la șefia Agenției Funcționarilor Publici, deoarece a pierdut alegerile parlamentare în Vrancea și nu a reușit să ajungă deputat.

Mălureanu a anunțat public că vrea să fie șeful USRPLUS Vrancea.

Apoi, după ce tânăra este surprinsă de filmare, apare și Liviu Mălureanu, care este și el abordat și filmat de cel care se declară efectiv oripilat că la un partid cum este USR se folosesc practici de tip Marian Oprișan.

”Domnul Liviu Mălureanu are buletinele completat în geantă”, îl acuză un membru în Biroul Județean al USR, în timp ce acesta din urmă pleacă în fugă cu o pungă din plastic în care se află probabil buletinele de vot considerate a fi fost aranjate de acesta.

Cel revoltat este Cosmin Marin, care a postat filmarea cu telefonul mobil pe un grup intern al USRPLUS, unde scrie:

”Băi, o să lupt până la ultima picătură să vă scot din partidul ăsta. Personajele astea sunt din cercul apropiat al lui Dan Barna. Sub nicio formă să nu susțineți oamenii apropiați lui, în NICIO FILIALĂ”.

Liviu Mălureanu, vicepreședinte al USR, a fost numit în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, printr-o decizie a premierului Florin Cîţu publicată în Monitorul Oficial. Acesta a înlocuit-o pe Violeta Vijulie care a fost eliberată din această poziţie printr-o altă hotărâre a şefului Executivului.

 

 

Avatar
VoxPublica
VoxPublica
One thought on “EXCLUSIV-video. Hoție la USR Vrancea? Liviu Mălureanu, șeful Agenției Funcționarilor Publici, prins cu sacoșa de voturi
  1. Avatar

    Aurel

    Descalificanta si dezonoranta este batalia „incorecta” pentru sefia unei filiale de Partid.i Ce-i mana in lupta pe membrii gruparii respective ? Ciolanul.” Altfel , am convingerea ca s-ar fi inteles , daca ar fi fost in joc ,” participarea activa” in a pune umarul” la redresarea economica si morala a Tarii.

    iunie 14, 2021 Reply
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.