Poliția doarme-n papuci, infractorii fac legea în stradă

Poliția doarme-n papuci, infractorii fac legea în stradă

iunie 14, 2021 0

Să urmărești știrile zi de zi în România este masochism curat. Curg dovezile că Poliția este sublimă, dar lipsește cu desăvârșire când ai mai mare nevoie de ea. Sau, și mai rău, este paravan pentru găinari, asasini, violatori de copii, proxeneți, traficanți? Sau, cel mult, în loc să-ți sară-n ajutor, îți întoarce spatele, se face că nu te vede, nu te aude. Că prea mulți politicieni nu sunt decât niște complici grețoși la cele mai abominabile atrocități, înhăitându-se cu cei mai depravați și dezaxați indivizi în schimbul voturilor aducătoare de funcții și șpăgi. Că prea mulți magistrați sunt niște Dumnezei de partea răului, nicidecum de partea celor păcăliți, umiliți, hăituiți, schilodiți. 

Ne uităm prostiți la imagini ireal de violente. Un om – care a filmat cum se vând găini ilegal în plină pandemie și alertă de gripă aviară – este fugărit în trafic cu mașinile de găinarii prinși în flagrant. Când în sfârșit Poliția ajunge în ajutorul omului, bătăușii își văd liniștiți de treabă și îl snopesc în bătaie. Cei doi polițiști asistă impasibili, ba chiar se fac că discută cu un bătăuși și că nu aud urletele victimei pe care ar fi trebuit să o salveze. IREAL! De ce nu au schițat poliștiștii niciun gest să-i potolească pe agresori? De ce nu au pus mâna pe arme să-i someze? Un om primea în fața lor lovitură după lovitură, posibil chiar cauzatoare de moarte, iar polițiștii trimiși să-l salveze se făceau că nu văd și nu aud! Au așteptat să vină trupele speciale și jandarmii. Cireașa de pe tort: agresorii sunt bine mersi în libertate. Poliția zice în comunicat că “se fac cercetări”. Nimic despre comerțul ilegal, nimic despre modul cum NU și-au făcut treaba cei doi polițiști trimiși în ajutorul victimei! Poliția, “siguranță și încredere”, nu-i așa? 

Lângă București, alt pericol social stă la primărie, pe scaunul de primar. Săltat pe sus cu cătușe zilele trecute pentru că ar fi violat un copil de 12, este acum liber! Un magistrat a considerat că nu se mai justifică ținerea alesului în arest, deși primarul este acuzat că el și oamenii lui au amenințat copilul să-și țină gura! Judecătorul este însă înțelegător cu violatorii de copii. Și ei sunt oameni! În cazul de față chiar primari! Ca să nu mai vorbim de poliștiștii și magistrații care trei ani au prins muște în loc să-l înhațe pe individ. Copilul de 12 ani violat a născut acum 3 ani un copil în urma violului. Protecția Copilului, spitalul unde a născut, Poliția și Parchetul s-au făcut că plouă! Abia acum au tăbărât cu spectacol pe primar, i-au percheziționat casa și primăria și s-au făcut că-l anchetează! Nici bărbatul pe care același primar l-a bătut în secția de votare la alegerile locale nu mai are ceva să-i reproșeze agresorului. Normal! Cu așa Poliție și procurori ce poți să speri! Dreptatea umblă cu capul spart. Omul bătut în văzul tuturor spune acum ce băiat bun este primarul bătăuș și cum l-a ajutat de fapt trântindu-l la pământ cu un pumn! Cireașa de pe tort este reacția oamenilor care l-au votat pe primar. Îl ridică-n slăvi că le-a făcut și le-a dres în comună. Nici vorbă să se îngrețoșeze la gândul că un copil de 12 ani a fost violat! O fi fost de vină copilul…. 

Nici măcar nu este singurul primar acuzat de violarea minorilor, iar apoi șantajarea lor să-și țină gura. Daniel Bogdan Davidescu candidează iar luna asta să-și recapete mandatul de primar în comuna Șotrile, județul Prahova, pierdut după ce instanța l-a dat afară de la primărie. Și=a pierdut mandatul pentru că a violat cun copil de 13 ani, iar apoi l-a amenințat ani în șir cu poze și filmări compromițătoare, ca să-și țină gura. Magistrații l-au mângâiat pe cap pentru violare de minori, pornografie infantilă și șantaj. I-au dat cu suspendare un an și l-au trimis, așa pedofil violator cum e, să presteze muncă în folosul comunității la grădiniță sau la școală. Alegerea lui unde i se părea mai tentant! Lumea l-a votat în 2020, pentru ei nu a contat că au un primar villator de copii dovedit. Acum, pun pariu că-l vor vota iar! Asta da țară!

Dar cazurile cu primari violatori de copii nu se opresc aici. Acum un an, Damian Butnariu, primarul din Mogoșești-Siret, județul Iași, a depus mărturile că a violat două minore chiar în sediul primăriei. Unul dintre copii fusese răpit din fața școlii de proxenet și adus direct în biroul primarului. După viol, copilul a încercat să-și pună capăt zilelor. Proxenetul a primit 15 ani de pucărie. Primarul – a primit încă un mandat din partea cetățenilor și poate viola în continuare liniștit în primărie. Este liber!

Iar la Brașov, fostul primar al orașului Cristian, Gheorghe Podar, a fost arestat acum doi ani, după ce a violat trei copii, băieți, cu vârste de 13 și 14 ani. Instanța a considerat că primarul merită să rămână în libertate. L-a condamnat cu suspendare și l-a premiat cu 30.000 euro, daune morale, pe care primarul le va primi din partea proxeneților care l-au șantajat. Copiii, în schimb, au decis magistrații, vor primit fiecare de la primar, câte 500 de euro – daune morale pentru viol. Asta-i justiția noastra! 

Este exclus ca Poliția din localitățile conduse de acești primari să nu fi știut cu ce se ocupă aleșii, să nu fi știut de proxeneți și de rețelele de minori traficați inclusiv în sediul primăriei. Știa de mult și satul dar nu dădea doi bani pe ce făcea primarul cu copiii. Sătenii au o singură grijă: primarul să le dea și lor ceva când vin alegerile și să le curgă ajutoarele de la Primărie. De cazul Caracal, apropo, se mai aude ceva? Sau gata, se pregătește eliberarea lui Dincă?

Sursa: Realitatea Din PNL

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.