Flutur anunță lozul cel mare care poate stopa criza politică: ”Intrăm în linie dreaptă!”

Flutur anunță lozul cel mare care poate stopa criza politică: ”Intrăm în linie dreaptă!”

noiembrie 18, 2021 2

Prim-vicepreşedintele PNL Gheorghe Flutur a declarat, joi, la central sediul partidului, că programul de guvernare – lozul cel mare al încheierii negocierilor – a fost finalizat şi, în acest context, este obligatoriu să fie desemnat şi candidatul la funcţia de premier.

„Am terminat programul de guvernare. Am lucrat şi la capitolul care rezumă programul de guvernare. Acum suntem obligaţi să intrăm în linie dreaptă, să desemnăm şi candidatul pentru premier şi lista de miniştri. Ţara aşteaptă un Guvern şi trebuie să rezolvăm şi această problemă”, a subliniat prim-vicepreşedintele PNL.

Întrebat dacă Nicolae Ciucă este o variantă de premier, el a răspuns: „Vom vedea. Este o variantă. Aşteptăm propunerea preşedintelui partidului. Vă vom ţine la curent imediat după şedinţa Biroului Executiv, care nu cred că va dura foarte mult”.

„Sunt discuţii în partid şi votul este suveran. Aveţi încredere că vom ieşi cu cea mai bună soluţie, rapidă. Cred că, astăzi după-amiază, imediat ne vom întâlni să continuăm negocierile cu PSD”, a completat Gheorghe Flutur.

El şi-a exprimat speranţa ca joi să existe o decizie privind premierul.

„Eu sper că da, pentru că am intrat în linie dreaptă şi, dacă programul de guvernare l-am finalizat, asta mai este mutarea care să ne ducă spre noul Guvern”, a conchis Flutur, citat de Agepres.

Imagine principală: Inquam Photos/George Călin

Avatar
Ionuț Filip
Ionut Filip
2 comments on “Flutur anunță lozul cel mare care poate stopa criza politică: ”Intrăm în linie dreaptă!”
 1. Avatar

  Cristian

  Rezultatul la care ati ajuns este un esec rasunator , generat de orgolii, de neputinta si de teama. Daca decizia aceasta ar fi fost dela inceputul negocoerilor , continuati guvernarea cu USR , Dar modul cum s-a procedat , timp de cateva luni , denota ca va este teama de Reforme si mai cu seama, de cele din justitie. Oricum , va jucati cu Tara si situatia dezastroasa pe care ati generat -o, va avea repercursiuni pe termen lung ,iar unele nu vor putea fi controlabile. Aveam convingerea ca a trecut vremea amatorismului in politica de varf ,precum si prezenta la varf , a unor impostori cu diplome de inalte studii, cumparate dela diverse Univ. private, aparute doar ptr. af i surse de bani ptr unii , fara constiinta urmarilor , adesea dezastruoase.

  noiembrie 18, 2021 Reply
 2. Avatar

  Dunn

  1. Incidentul Iulian Stan nu este complet explicat ci pare a fi mai degraba acoperit cu presul „reforma”. Valeriu Stoica, adept al aliantei cu USR, a vorbit de o tentativa de lovitura de stat, ceea ce incercase si Tudorel Toader la timpul lui. Sabin Orcan vorbeste si el despre asta aratand ca ocolind prevederile legale Stelian Ion a facut propunerile pentru sefiile de parchete, scotind din circuit presedintele tarii, a plecat in concediu si a inchis telefonul. Altii au spus ca era ghidonat de procurorul Bogdan Parlog si avea in vedere politizarea parchetelor.

  Nici treaba cu avizarile nu a parut tocmai curata. Manevrele de birou si cultura toxica supurau prin toti porii.

  2. Stelian Ion pare ca a avut sprijinul conducerii USR – Barna si Ciolos. Concedierea intepestiva a individului, urletele in cor ale useristilor mari si mici aliniati in spatele lui Ciolos indica o ruptura profunda intre PNL si USR. Interesante acuzatiile aduse de Ciolos in ziua de marti dupa apelul la ratiune al d-nei Armand. D-na Armand invita conducerile PNL si USR la primaria Sectorului 1 iar Ciolos a iesit imediat pe post cu acuzele tipice.

  3. Parerea mea este ca Ciolos si Barna sunt lansati pentru distrugerea USR. Mare pacat de realizarile domnilor Ghinea si Drula. Mare pacat de energia sufleteasca pusa de niste doamne ca Armand sau Pruna.

  4. Catu a fost un foarte bun premier si un foarte bun ministru de finante. Vedeti cate firme dadeau faliment in 2017, 2018, 2019, 2020, 2021. Si veti intelege cat de bun a fost Catu.

  Intr-o situatie sanitara dramatica, cu o ofensiva devastatoare a propagandei ostile, cu o populatie anarhizata de popime si pesedime….

  Pe acest fond Catu a crescut incasarile la bugetul de stat iar numarul de falimente s-a redus pana la o treime fata de 2019. Atat de bun a fost Catu.

  In schimb toata lumea il injura. E trist cum munca si inteligenta unor oameni buni (si Catu, si Drula si Ghinea) este aruncata la gunoi. E si mai trist cum intrigantii si mincinosii pot face asta. Si cumplit de trist cum ajung niste borfasi ordinari sa profite de asta.

  noiembrie 18, 2021 Reply
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.