Gigi Becali ataca Primaria Generala a Capitalei

martie 15, 2007 0

Stirea e publicata astazi, intr-un tabloid (ziarul “Ziarul”). Informatia pe care o contine aceasta nu e doar povestita, ci e si dublata, cu citate puse intre ghilimele. “De ce Primaria? Pentru ca vreau sa le demonstrez tuturor ca eu fac intr-un an ce n-au facut ei in 17 ani, intelegi?”- de asta vrea sa candideze Gigi Becali la Primaria Capitalei. Originalitatea personajului nu e dezmintita nici de data asta: “Voi da bani de la mine pentru reabilitarea Capitalei, urmand apoi sa-i reprimesc, dar fara dobanda. Nu ma intereseaza cat trebuie sa platesc, 3, 4, 500 de milioane, dau! Nu va trebui sa mai stau sa aprobe UE tot felul de finantari, dau eu! E nevoie de atat pentru asfaltare, pac, dau banii imediat, si gata, pac, pac, asfaltam strazile din Bucuresti”. Ma rog…

Doua scurte remarci fac in legatura cu aceasta noua situatie becaliana.

Gigi Becali nu e la prima tentativa de acest gen si nu e nici primul din familia Becali tentat de ideea de a candida la Primaria Bucuresti. Imediat dupa ce Traian Basescu a renuntat la fotoliul de primar general al Capitalei, Givanni Becali era foarte hotarit sa ii ia acestuia locul. A renuntat in cele din urma. De altfel, insusi Gigi Becali ar fi vrut sa fie primarul Bucurestiului, in 2005, daca Ludovic Orban ar fi fost cel care ar fi reprezentat Alianta DA.

Pe de alta parte, oricit de greu de digerat este un personaj politic precum e Gigi Becali, noua mutare pe care a anuntat-o acesta este una foarte inteligenta pentru cariera sa politica. Si, totodata, decisiva. Asta, desigur, exeptind situatia in care totul nu e decit o gluma.

Sau, ma insel eu?

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.