Haideti sa o clarificam pe asta cu Patriciu!

februarie 4, 2009 63

Stiu ca ati fost, multi dintre dvs, foarte preocupati de aceasta chestiune.
Stiu ca unii ati fost chiar bucurosi in legatura cu un asemenea scenariu. Ca v-ati frecat palmele de satisfactie!
Mi-ati spus-o de multe ori, de atit de multe ori incit am ajuns sa cred ca unii dintre dvs au facut o obsesie in legatura cu asta. Daca e asa, nu uitati ce scrie pe prospectele de la medicamente: daca apar manifestari neplacute adresati’va, eventual, medicului sau farmacistului!
M-ati acuzat direct si pe mine sau ati facut aluzii ca ” m-as fi vindut lui Patriciu”; de fiecare data cind s-a intimplat asta, am indraznit sa am citeva accente critice fata de partidul in jurul caruia unii dintre dumneavoastra graviteaza ca fluturii in jurul unui bec.
Pe de alta parte:
V-a spus-o ieri si IT Morar!
V-o pot confirma si eu: trustul Realitatea-Catavencu NU a fost cumparat de la Dinu Patriciu. Garantez asta. Luati-o ca pe o stire oficiala!
Poate ca Dinu Patriciu a visat la asa ceva, intr-un fel asemanator cum, stim cu totii deja, dl Geoana se uita uneori in oglinda si se viseaza cel putin presedinte al Romaniei. Poate ca inca mai viseaza asta. Cindva, tin sa va amintesc asta, domnia sa a visat ca ar fi un teoretician al liberalismului si a sfirsit prin a fi un jalnic plagiator dovedit.
Ei bine, inca o data: nu e adevarat ca Dinu Patriciu a cumparat Realitatea-Catavencu!
Prin urmare:
-calmati-va!
-beti un pahar cu apa rece si limpede! (pe unii poate ca va ajuta!)
-cum se spune in popor: nu mai puneti botul asa de usor!
-nu confundati dorintele dvs cu faptele si cu realitatea!
-incercati, atunci cind ne acuzati de una de alta, sa aveti ceva mai multa imaginatie! cindva, unii dintre dvs, pareati ca aveati asa ceva. da’  poate ca m-am inselat eu 🙂
-nu mai confundati dorintele altora cu faptele!
Puteti, desigur, inventa alta scenarii la fel de aberante ca acesta. In fond, sinteti oameni liberi intr-o tara libera 🙂
In ce ma priveste, cred ca lui Dinu Patriciu i-ar sta bine cu Antena 3 in proprietate.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.