Iliescu e "grosolanul"!

noiembrie 10, 2009 0

Basescu a spus asa, inainte de a pleca la Berlin la aniversarea a 2 decenii de la Caderea Zidului Berlinului:

Poate că trebuie făcută o remarcă: dacă în Germania, Polonia, Ungaria, Cehoslovacia, acest proces a avut loc fără vărsare de sânge, România a fost singura ţară în care foştii conducători, dar şi conducătorii de după executarea lui Ceauşescu, au găsit cu cale să utilizeze formule propagandistice care au justificat scoaterea Armatei în stradă şi uciderea a peste 1.600 de români

Ion Iliescu a spus asa despre Traian Basescu:

Mi-a fost dat în ultima vreme să aud multe grosolănii şi chiar jigniri din partea domnului Băsescu. Dar ceea ce şi-a permis să declare azi (luni, n.r.), pe aeroport, este o adevărată ticăloşie. El, care este un profitor, şi al vechiului regim şi al tranziţiei, îşi permite să jignească şi să profereze acuze grave asupra celor care şi-au asumat şi riscuri şi răspunderi în momentele fierbinţi ale Revoluţiei, la care el nu a luat deloc parte.
Ticăloşia constă în acuza lansată la adresa, cum spune el, conducătorilor de după executarea lui Ceauşescu, că ar fi scos Armata în stradă care a ucis 1.600 de români. Este o afirmaţie iresponsabilă, minicinoasă care consitituie o jignire la adresa Revoluţiei şi a conducătorilor ei şi aruncă un blam asupra ţării, asupra unui moment înălţător al istoriei noastre naţionale, de jertfă şi eroism ale poporului.

Iliescu e, dupa mine, cel „grosolan”. Pentru ca nu e o „emanatie a revolutiei”, ci o INTOXICATIE a Revolutiei!

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.