Jos Ministrul Justitiei!

mai 10, 2007 0

In cazul actualului titular al portofoliului Justitiei, lucrurile sint foarte simple: intr-un timp incredibil de scurt, Tudor Chiuariu a reusit sa faca foarte multe gafe evidente. Gafe si glume proaste de genul celei cu motivul pentru indepartarea adjunctului lui Daniel Morar. Chiuariu zice ca Doru Tulus trebuie schimbat pentru „precaritatea rezultatelor concrete” si pentru lipsa condamnarilor in dosarele pe care acesta le-a administrat. Stupid! Stupid! Stupid! Pentru cei care nu stiu, Tulus este cel care are in palmares dosare cu nume grele: intre ele, George Copos, Ion Stan, Marko Bela, Dan Voiculescu.
Ministrul Chiuariu e, se vede de pe Luna, o numire catastrofala. Nu tineretea  e cauza erorilor sale – asa cum, incercind sa deturneze discutia, explica unii. La fel de tineri sint si fostii consilieri ai Monicai Macovei si in ce vorbesc nu straluceste prostia si suficienta, ci competenta. Alta e explicatia la Chiuariu: anume, coloana vertebrala foarte-foarte elastica.
Un sfat gratuit pentru PNL: scapati cit mai repede de caricatura de ministru pe care ati cocotat-o in fruntea Justitiei! Salvati, poate, cu ocazia asta un om, caruia nu ii mai oferiti astfel ocazia sa mai dea prin toate gropile cu putintza.
  

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.