…Lavinia Sandru a primit binecuvantarea stafiei

noiembrie 3, 2009 0

…e rezistent, domnule! E aproape indestructibil. E un cosmar. Il sfarami in bucatele si se reface sub ochii tai. De aceea, majoritatea lumii, dupa o vreme, se da batuta. Depune armele si-si cere scuze. Nu poti lupta cu o stafie. Stafia nu raspunde la armele clasice: nu se lasa strapunsa, sfartecata, impuscata. Decat sa-l ai pe Ion Iliescu dusman, mai bine pleci capul in fata lui. Au facut-o, pe rand, Adrian Nastase, Mircea Geoana, Marean Vanghelie, dar si Emil Constantinescu si, mai nou, Crin Antonescu.
Ion Iliescu are rabdare. Stie ca, mai devreme sau mai tarziu, toti sfarsesc la picioarele lui. Aproape toti.
Cand Lavinia Sandru, insotita de doi artisti – adica de intregul efectiv PIN – si-a facut aparitia la sediul PSD pentru a semna protocolul de sustinere a candidaturii lui Mircea Geoana. Mai inainte de asta, insa, a trebui sa isi ceara, respectuos, scuze de la Ion Iliescu (pe care=l amenintase cu eliminarea de pe scena politica) si=apoi sa astepte, rabdatoare, dimpreuna cu geoana, pentru o jumatate de ora, verdictul stafiei. Stafia i-a acceptat scuzele, asa ca Mircea Geoana si Lavinia Sandru au putut, in sfarsit, planta in curtea partidului … pinul impacarii (subtil, nu? Pinul – PIN-ul).
Mai lipseste doar ca si Cozmin Gusa … Dar stai! Cozmin e deja in simbria lui Geoana, responsabil cu partidul pe Ardeal, asa ca a primit si el binecuvantarea stafiei.
Uite de aceea nu trebuie sa castige Geoana alegerile: un presedinte mitocan e rau, un presedinte cu un mafiot in spate, si mai si, dar un presedinte cu o stafie in spate e inacceptabil!

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.