Lazarus a scăpat de ”botniță”, dar de ce-o evită pe ”doctorița-minune”? Ce caută la ”dictatura medicală”?

Lazarus a scăpat de ”botniță”, dar de ce-o evită pe ”doctorița-minune”? Ce caută la ”dictatura medicală”?

mai 14, 2021 1

Știrea infectării reporterului tabloid n-ar trebui să ”facă trafic”. În fond, ce mare brânză că Lazarus s-a infectat cu COVID când nu există nicio dovadă că există COVID?

Bun, atunci ce caută nea Luis la spital, de vreme ce are doar o ”mică răceală”? Precauție? Investigație? Sub acoperire, pentru a da-n vileag pe viu filmul ăsta prost cu ”agentul” SARS-CoV-2?

Ceva nu se leagă.

Luiz Lazarus a fost la protestele anti-mască al căror lider neinformal a fost Diana Șoșoacă, senatoare dată afară din AUR. Ambii au tunat și fulgerat împotriva ”dictaturii medicale”.

Ei și armatele lor fidele conspiraționismului COVID au pus tunurile pe medici, mama lor de încăpățînați care nu se lasă convinși de tratamentele miraculoase ale Flaviei Groșan!

”Doctorița-minune” vindecă, online, orice formă de COVID care nu are nevoie de spital, deci ce caută domnul Lazarus într-un stabiliment al ”dictaturii medicale”?

De ce nu merge el pe skype la Oradea să fie vindecat cât ai zice ”click” de respectabila doamnă care luptă cu oxigenul din spitale?

Nu dă bine la poporul dezinformat, mda… Orișicât, putea să meargă în garsoniera Dianei Șoșoacă, măcar, de-o ciorbă anticoronavirus, acolo, avea ea, ce Dumnezeului!

Căci iată ce spunea, acum un an și ceva, Luis Lazarus, tovarășul ei de arme care luptă cu ”dictatura medicilor”:

La câte mii de pacienți a vindecat Flavia Groșan, Luiz Lazarus era cantitate neglijabilă. De ce n-a apelat atunci la ”doctorița-minune”?

„Se continuă psihoza coronavirus, desigur fără nicio logică! China anunța că a vindecat recent doi pacienți la 96 și respectiv 98 de ani! Numărul pacienților vindecați e mai mare decât al celor infectați! Au fost 95 de mii, din care s-au vindecat peste 51 de mii! Noi am avut pacienți care s-au vindecat fără să ia vreun medicament, cum spuneam, cu ciorbiță și fripturică! Primul caz nici nu a fost real! Practic italianul nu a îmbolnăvit pe nimeni, deși a călătorit cu avionul de două ori și s-a întâlnit cu multă lume in țară!”.

Totuși, să nu glumim! La mijloc e viața unui om care nu e bolnav de COVID, dar care a fost diagnosticat se pare cu COVID.

Dacă există măcar ”suspiciunea rezonabilă” că n-a fraudat adevărul adevărat, tot trebuie să-l ajutăm cumva.

De aceea, e creștinește să facem apel la ÎPS Teodosie să se roage pentru orice formă de viață, fie ea tratabilă online sau nu, cu ”ciorbiță” sau ”fripturică”, nu contează.

Bun, unii vor spune, bine domnule, dar medicii ăia chiar îs papagali, nu-l pun și ei să-și ceară măcar iertare pentru complimentul ăla cu ”dictatura medicală”?

Nu e corect să aplice ”ochi pentru ochi”, ar putea răspunde ÎPS, Vechiul Testament nu mai are trecere în .

Bine, bine, dar măcar o mică penitență pentru cei care i-au luat în serios, care au renunțat convinși la ”botniță” și s-au dus spre purgatoriu?

Nțț! Nu ține. Știm că în fața lui Dumnezeu doar adevărul eliberează, dar cum ar fi să facă ei un ”live” pe facebook în care să spună:

”Știți, am greșit. Nu mult, puțin. Există COVID, nu-i o simplă răceală, nu se vindecă online și nici cu ciorbiță, ci doar aici, în acest umil loc pe care noi l-am botezat dictatură medicală. Iertare, Tată ceresc, suntem și noi oameni, avem o pâine de mâncat pe seama prostimii”.

Totuși, nici chiar așa. Cine mai face ”trafic”, ”rating” , cine mai ia voturi pe venin, cine mai ajunge vedetă ca ei sau Adina Alberts? Iar nu ține.

ÎPS Tedosie și Diana Șoșoacă, uniți față de ”dictatura medicală”

Și-atunci, ce ține, părinte ÎPS?

”Dragii Moșului, nu fiți iuți la mânie, suntem toți născuți din păcat. Unii recunosc, alții nu. Unii au revelația învierii, dar nu toți. Să ne rugăm pentru robul nostru Luiz, mai bine, pentru roaba noastră Diana, fie-și mandatul cât mai lung în Casa Poporului!”, ne va fi răspuns Teodosie cel Mare de la mare.

Amin! Și sănătate! Că-i mai bună decât toate, chiar și când te faci că n-o cauți cu lumânarea…

Laurențiu Ciocăzanu
Laurențiu Ciocăzanu
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.