Liberalii se tem că au în partid ”turnători AUR”. Ce urmează după ”sărutul” George Simion-Virgil Popescu

Liberalii se tem că au în partid ”turnători AUR”. Ce urmează după ”sărutul” George Simion-Virgil Popescu

februarie 8, 2022 0

Incidentul de ieri, din Parlament, a stârnit un val de reacții din partea PNL. Zeci de liberali au sărit în apărarea ministrului Virgil Popescu și au condamnat ieșirea lui George Simion, pe care au catalogat-o ca necontrolată și periculoasă.

După scandalul de la tribuna Parlamentului, liderul AUR a postat pe pagina sa de socializare două capturi ale discuțiilor pe un grup privat de Whatsapp dintre deputați liberali.

Acestea arătau un schimb de replici între Raluca Turcan, Sebastian Burduja și alți membri ai partidului, referitoare la eventualele măsuri pe care PNL trebuie să le ia în urma agresiunii produse de George Simion.

După ce discuțiile au fost făcute publice, liberalii spun că printre ei „turnători” la AUR.

Într-o postare pe Facebook Virgil Popescu a anunțat că va depune plângere penală împotriva lui George Simion.

„Comportamentul agresiv pe care l-a avut liderul AUR George Simion la adresa mea nu are nicio scuză. (…) Vorbim aici de manifestări de violență verbală la adresa altui om, de instigare la ură, la nesupunere, la un comportament irațional. (…) Nu voi alimenta ura cu ură! Dar cred că liderul AUR trebuie să fie sancționat pentru ceea ce a făcut. De aceea anunț că voi depune plângere penală”, scrie ministrul Energiei pe Facebook. (Sursa: Realitatea.net)

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.