Liviu Mihaiu: ”Omul nou votează fanatic cu USRPlus, urăște by default Biserica și practică hate-speech-ul”

Liviu Mihaiu: ”Omul nou votează fanatic cu USRPlus, urăște by default Biserica și practică hate-speech-ul”

mai 17, 2021 1

„Omul nou” este un om rău cu ceilalți pentru că le vrea binele. Este un om exemplu al intransigenței pentru public. Este un om care duce perfecțiunea spre desăvârșire. Este dedicat Occidentului ca model suprem de succes și autoperfecțiune personală.

Tot el mai este credinciosul tuturor știrilor din știință, securitate, geopolitică.

Are cauze și principii cărora li se conformează habotnic, nu are indoieli (gândire pozitivă de câștigător) și luptă în afara programului pentru cei mai defavorizați din toată lumea.

Ei sunt cei care „fac ce zice popa” și  se duc la cursuri de dezvoltare personală pentru tot felul de howto-uri  to reach the top. (…)

În materie de politică internă, susține cu orice preț lupta anticorupție, securitatea personală înaintea „drepturilor omului”, a fost la 10 august în piață și votează fanatic cu USRPlus, este anti-patriot și urăște „by default” Biserica și ar mânca civic pesediști pe pâine având în sufrageria sufletului pe Dacian și pe Codruța.

Tot el crede că cine mai are veceu în curte este și creștin-ortodox, cine are port popular este legionar sau anti vaxer. Iar cine poartă tricouri cu stema țării sau vrea unirea cu Basarabia este naționalist sadea, periculos și nefrecventabil. (…)

În materie de diversitate, susține orice adnotare ideologică impusă “la cerere – formular” de-afară, urăște familia tradițională și vrea cariera înaintea familiei.

Sprijină toată agenda nedreptăților și inegalităților lgbtq, antirasiste și pionierești. Practică hate speech-ul împotriva hate speech-ului. Își permite, ca formă de libertate cochetă, să nu creadă în ecologie.

Este singurul său păcat pe care-l va îndrepta cât de curând, după ce președintele SUA va fi și el ecologist. Încă mai face mișto de Greta pentru a părea haios la bere.

Sursa: B365.com/Liviu Mihaiu

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.