Mircea Geoana, cum dracu s-o mai dai la intors?

noiembrie 27, 2008 0

Sincer – eu m-am prapadit de ris.
Am aflat-o de la oameni din interiorul partidului pe care, cu mina de comic vestit al ecranului, il conduce dl Geoana. Asadar:
-va amintiti ca dl Geoana, in intelepciunea sa augusta, a lansat de acum celebra idee cu amnistia fiscala pentru cei care nu isi pot explica, la modul convingator, provenienta averii, da?
-ei bine, aceasta idee creatza i-a cutremurat pina si pe colegii de partid ai dlui Geoana, care s-au luat cu miinile de cap cind au auzit-o si care au cautat sa o ascunda cit mai mult de presa.
-cel mai picant amanunt e acela ca pina si Mircea Geoana a fost socat de ea (recunoasteti aici inca un exemplu din seria – am o idee, dar nu sint de acord cu ea!).
Se spune/gura lumii vorbeste/colegii de partid povesc/unii spun ca, la o sedinta de partid care a avut loc la scurt timp dupa ce a lansat buclucasa idee, dl Geoana a venit la partid si, senin cu ii e firea (nici o aluzie la cum a moderat dna Firea miercuri seara dezbaterea candidatilor pentru fct de premier), le-a spus colegilor sai : „BAIETI, CUM O DAM LA INTORS PE ASTA CU AMNISTIA FISCALA?”.  Colegii au fost, normal, socati inca o data.
Si acum, replay: dl Geoana, cu mersul sau de cocos social-democrat, intra zimbitor in sala in care se tine sedinta si, sigur pe sine, ba chiar enervat pe cel care a putut sa lanseze o asemenea ineptie, arunca in aer intrebarea care ii paralizeza pe oamenii din partidul sau – „BAIETI, CUM O DAM LA INTORS PE ASTA CU AMINISTIA FISCALA?”.
Unghi opus: Mircea Geoana, acest Obama inchipuit de Dimbovita, aceasta mladita de nadejde a diplomatiei autohtone esuata in mizerabila viata de partid, apologetul responsabilitatii in politica, se uita – cu o privire responsabila, cum altfel? -la colegii sai si le spune, ca sa repare gafa unui natarau: „BAIETI, CUM O DAM LA INTORS PE ASTA CU AMNISTIA FISCALA?”
Cum sa nu rizi? CUM sa nu rizi?

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.