Mitinguri împotriva violenţei, nu fitile!


  Ies la iveală, după asasinarea lui Marian Cozma, relatări despre atacuri banditeşti şi răniri cu cuţitul care ar fi avut loc în România şi ai căror autori ar fi ţigani. Cineva, la un post de televiziune sugera că unul dintre agresorii handbaliştilor, un anume Stojka, ar putea fi, la bază, ţigan din România. Ce Dumnezeu, nu mai avem alte preocupări? Vrem să-i întărîtăm pe băieţii de cartier împotriva ţiganilor de aici, pentru o crimă care a avut loc în Ungaria? Forţa societăţii civile nu stă în boxurile şi cuţitele băieţilor de cartier şi nici în acţiuni de extremă dreaptă. Dacă sîntem indignaţi, să ieşim în stradă şi să demonstrăm împotriva violenţei şi a pasivităţii poliţiei autohtone, nu să incităm la violenţă. Acum s-a aflat şi că cel care l-a înjunghiat pe Marian Cozma în 2004, la Bucureşti, n-a fost prins nici pînă azi. Acesta mi se pare un lucru îngrijorător, ca şi faptul că poliţia prinde în continuare muşte după dublul asasinat de la Braşov şi că nu ştiu cîte zeci de arme furate de la unitatea militară din Ciorogîrla n-au fost încă descoperite.
  PS
  De acord cu Justiţia română, in cunoscuta ei imparţialitate. Mona Muscă a făcut poliţie politică. Fără circumstanţe atenuante, fără nimic. Dar un CVTudor care a colaborat pe faţă cu Securitatea făcînd poliţie politică împreună cu generali ai Securităţii, dintre care unul a ajuns membru în partidul său, e un om fără prihană, vînat de securişti. Dan Voiculescu, cel care a recunoscut cu gura cu care a mîncat o pîine de la Securitate, că a fost informator, e senator şi nimeni nu se mai scandalizează, în afară de neobositul Sorin Ilieşiu.

  1 COMENTARIU

  1. If i’m able to adventure in time, I would resume pee early leagues in order to are able to win once again the championships in addition undergo college. i needed will wish to experience again specifically i did, nevertheless,having said that now buy continuously champion much more. i didn’t give them all. the past efforts I collected one was while i was 12 yrs. old.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here