Mugur Ciuvică, încă un Armagedon mic pe adresa lui Băsescu

martie 2, 2008 0

Fostul consilier al preşedintelui Constantinescu a aflat de la asociaţia pe care o conduce, Grupul de Investigaţii Politice, că firma lui Felix Tătaru, care s-a ocupat de campania electorală a lui Traian Băsescu în 2004, ar fi primit de la Omar Hayssam două miliarde de lei vechi, bani pe care nu i-ar fi trecut prin contabilitate. Mai precis, în actele contabile ale unei firme a lui Hayssam, ar fi notată o sumă, cheltuieli de publicitate, iar în registrul firmei lui Tătaru, unde au ajuns banii, figurează o sumă cu două miliarde mai mică. Mugur Ciuvică îl numeşte pe Hayssam „primul terorist din România” în comunicatul transmis presei.

Nu ştiu pe ce căi şi-a obţinut dl Ciuvică informaţiile. Vorba e că le-a obţinut. Iar dacă lucrurile stau aşa cum susţine cunoscutul investigator, una dintre cele două firme a sfeterisit cele două miliarde.

Am o nelămurire – de ce i se par mai credibile lui Mugur Ciuvică actele contabile ale firmei „primului terorist din România”, decît cele ale firmei lui Felix Tătaru?

 

 

 

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.