Napirstoc ma intreaba: "Rosca Stanescu+Chireac MURITI!!! eugene, ce-i linistea asta pe blogul tau?"

noiembrie 12, 2009 0

Napirstoc, un comentator asiduu scrie in locul meu:

Rosca Stanescu+Chireac MURITI!!!
baaai omorati-i pe-astia
pe cretinica de la ANI sa-l dea in ma-sa afara
si pe Rosca Stanescu si Chireac afara din presa, din sticla, de peste tot
catzei maidanezi in strada
baaaaii ai citit stenograma aia??
ce cloaca de rahat e breasla voastra
cum ii suportati frate, ca va fac de ras pe toti
calcati-i in picioare
plimbati-i pe strazi cu pancarda de lighioana de gat
s-arunce lumea oua stricate in ei
executie in piata publica
asta nu-i fapt divers, s-apara azi un articol si maine sa uite toata lumea
faceti curatenie

eugene, ce-i linistea asta pe blogul tau? oi fi indragostit
ce-i linistea asta la catavencu?
doar teodorescu vad ca mai misca
ati atzipit?”

Napi are dreptate in totalitate. Sint las. O reactie a mea? Mi-e scirba. Iata citeva detalii pe care Napirstoc le ignora:

1. ii fut in gura si pe ai lui Vintu-Voiculescu si pe ai lui Basescu. Motivul? Prefer un vin rosu omenesc decit sa ma lupt pentru ce? sa intru intre ei si sa fac pe omul cu multa libertate? sa-mi spun parerea? cui ii pasa? Inca o parere intarita si cred ca nu am dreptate, n-am viziune, n-am. Ah, din greseala mi-am spus parerea. Sper peste noapte baietii lui Vintu de la IT sa mi-o stearga.
2. da, prefer in vremuri de-astea, timpite, in care altadata mi se urca singele in vine, prefer sa-mi fac treaba in ziar, sa-mi fac damblalele pe bloguri.
3. nu ma pricep, n-am previziuni, nu vreau sa fiu oportunist.
4. optiune personala: vot pe Crin in turul intii, apoi pe un tur doi intre Geoana-Basescu, nu pot cu Geoana, votez cetateneste Basescu.
5. Desi cred ca Base e dilit de putere la creier. Ca Lenuta lui n-are ce cauta la varza de Bruxelles si nici la Turism. Ca foloseste membrii de partid ca pe slugi neroade. Ca Base are: casa Mihaileanu, trage spagi de la mogulii asfaltarilor, ca are butoiul cu cotizatii de bani, avantaje, interese. Ca nu face compromisuri? Sa fim cinstiti. Emisiunile la Nasu’ sint emisiuni la primii miseli ai natiunii: Fratii Paunescu. Dar ca nu voi putea chiar sa votez cu Geoana. Dar ca nu voi putea sa uit nici absolut lipsa de coaie a lui Crin, megalomaniile-hotiile lui Patriciul lui Rosca, nici mafia pesedista, nici nebunia mafiilor si comisionelor.
6. Macovei e cretin complet ducindu-se la intilnire. Demisia e singura lui sansa. Daca n-o face, n-o face. nimeni nu se recunoaste vinovat, cu totii sintem vinovati.
7. Nu-mi voi trage vreun comision-interes-entuziasm, asa ca nu vreau sa evoluez si nici sa fiu analist politic.
8. decit sa fiu copilul de mingi al lui Vintu, sau liber cugetatorul in favoarea lui Basescu, decit sa umplu blogosfera cu inca o injuratura. Tac. Imi vad de obsesiile mele mici. Cu totii se vor intoarce dupa alegeri. Ca numai e nici o miza. Spagi-comisioane in liniste.
9. Am scris DICTIONARUL IDEILOR FIXE. Cititi-l. E tot ce pot face pentru natiune, da-o dracului!

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.