…Nasu', lasa-ne cu American Committee Against Corruption! (rusinica)

noiembrie 14, 2009 0

…sunt sincer dezamagit. Sorin Rosca Stanescu se lauda acum cu suportul unei organizatii fantoma, American Committee Against Corruption. Organizatia – se poate lesne verifica – nu exista. E un simplu blog, fara arhiva, singura contributie fiind cea a lui Nasu’, fara nimic, cu o adresa aiurea din DC, un numar de telefon la care nu raspunde nimeni iar „persoana apelata nu si-a setat mesageria vocala” (am verificat), s.a.m.d. Nu exista nici o informatie pe internet despre aceasta organizatie care, chipurile, ii ia apararea.
Repet, sunt sincer dezamagit. Stia ca astea sunt informatii „verificabile”. Nasu’ a inceput sa se rablageasca – pe vremuri, el il deconspira pe Vadim Tudor pentru o diploma (sau un premiu, nu mai retin exact) primit, chipurile, tot din America – si la fel de fals precum organizatia de-acum. Asta nu-i Nasu’ de care imi aduc aminte.
Drept pentru care voi reveni cu niste „amintiri despre Nasu’ asa cum l-am cunoscut” – si cu bune, si cu rele. Obiectiv. Asa cum nu mai e Nasu’. Pacat.
UPDATE: Laura Cernahoschi publica si ea o stire despre o carte anti-Basescu scoasa de acelasi fantomatic Comitet – fara pagina de web, fara fax, fara adresa de e-mail, fara fondatori, fara nimic. Intre timp, punandu-mi in miscare ruginitele reflexe de gazetar, am aflat ca numarul respectiv de telefon (la care fie nu raspunde nimeni, fie e inchis, iar mesaje nu pot fi lasate – asa ca n-ai cum reclama coruptia si de-ai vrea:) – e, de fapt, UN NUMAR DE TELEFON CELULAR si nu e din Washington DC, ci din Arlington VA. (Nu-s departe, ce-i drept, dar e pentru prima data cand aflu ca in USA exista o organizatie al carui numar de telefon e un celular – probabil din acelea de cumparat „ToGo”, cartela reincarcabila). Si nu i s-a dat, ci i s-a luat. QED. Poftim cu ce-mi pierd eu vremea! Pai se poate, Nasu?
UPDATE 2: am incercat sa postez pe blogul Laurei, dar mi-a intrat la spam si nu stiu cum sa-l scot de-acolo:) Vroiam sa mai adaug ca „The Shame of Romania” e o traducere bolovanoasa din limba romana – „Rusinea Romaniei”. Un american ar fi scris „Romania’s Shame”….

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.