News alert: Crin Antonescu-copy&paste Traian Basescu

noiembrie 14, 2009 0

Privesc cu multa detasare radicalizarea discursului domnului Antonescu din ultimele zile.
Nu stiu daca liderul PNL realizeaza, dar ceea ce face acum e sa copieze…copios din Traian Basescu.
Iata doar doua citate relevanta:

Azi (…) pe televiziunile care vor sa-l scoata cu tot dinadinsul pe Mircea Geoana in turul doi sunt sumedenii de oameni care vorbesc prostii, care vorbesc despre faptul ca noi nu vom intra in turul doi, ca ne vom alia cu Basescu, ca ne vom alia cu PD. (…) Eu, Crin Antonescu, voi intra in turul doi si voi fi presedintele Romaniei. Voi fi presedintele Romaniei pentru ca el nu va fi hotarat nici de prefectii actuali, nici de autocarele luate pe bani publici, nici de oamenii fortati sa vina la mitingurile lui Basescu, nici de CIA, nici de KGB, nici de Sorin Ovidiu Vantu, nici de Dan Voiculescu, ci de voi.
Nu voi face niciodata, domnule Vantu, domnule Voiculescu, nu voi face niciodata intelegeri cu Traian Basescu. Niciodata! Domnule Vantu, cand dumneavoastra il sustineati – si l-ati sustinut patru ani pe Traian Basescu zi de zi, cu lingusitorii – eu, Crin Antonescu, ma luptam cu Basescu. Ma lupt cu Traian Basescu, il voi invinge pe Traian Basescu si nu ma voi intelege niciodata cu Traian Basescu pe spinarea romanilor.

a mic. Mai tineti minte ca in urma cu doua-trei luni cind Traian Basescu executat salve de proba in aceeasi directie pe care acum si CAntonescu o denunta, candidatul liberal la presedintia Romaniei iesea si mieros condamna atitudinea dictatoriala a lui Traian Basescu, cel care, nu-i asa, condamna presa „mogulilor” (ptiu! ptiu! ptiu! – ce cuvint urit…) pentru ca nu suporta sa auda si altceva decit ceea ce gindeste el. Bla-bla-bla marca Antonescu!
b  mic. Eu vad doua variante: sau Crin Antonescu a ajuns in sinea lui la ideea ca Traian Basescu are dreptate in ce spune si de asta repeta acest mesaj, fara pocainta, fara sa recunoasca faptul ca pina acum a vorbit aiurea in tramvai. Sau, intrucit pentru reactii identice il condamna inainte de Traian Basescu, domnul Antonescu a ajuns, subtil si complicat in acelasi timp (dar, oricum, psihanalizabil!), sa se condamne pe sine.
P.S. Din alt unghi despre Crin Antonescu, aici, intr-un text, cum sa spun, chirurgical!
P.S.2 Activii postaci PNL au voie sa imi spuna ca domnul Antonescu a spus primul ceea ce a spus de multe ori TB despre moguli si manipulare si ceea ce, de citeva zile, repeta candidatul PNL. Imi e mila de ei si, la limita, pot incerca sa ii si inteleg.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.