…Nelu, ca si Simon, spuse (si nu glumesc):

octombrie 3, 2009 0

…amatorilor de conspiratii am sa le dau o veste proasta: nu-l cunosc pe Nelu. Pe partea mea poate sa fie 007 – nelu. Ion Nelu. Intrebarea pe care o ridica, insa, la fileu, merita rumegata. Da. Am zis ‘rumegata’.
Ce parere ai de piata publicistica VOXPUBLICA. 29 de publicisti si 9 categorii pentru o oferta de dezbatere a problemelor cotidiene fara precedent pe piata romaneasca. Programul de clasificare statistica a incepu deja sa functioneze dar probabil ca va mai trece ceva timp pana ce datele statistice vor fi relevante. O piata publicistica libera e ceva deosebit. Pot exista speculatii intr-o asemenea piata?
Daca ai fi un investitor intr-un asemenea domeniu ai putea considera evenimentul ca un moment zero pentru stabilirea unei viitoare redactii de vis? Se pot deturna rezultate printr-o strategie adaptata stilului de promovare statistica, impus de aceasta platforma?
Unii au devenit extrem de prolifici, altii compun titluri cat mai indraznete. In afara acestui start pot fi facute si strategii pe termen lung? Se vor schimba obiceiurile celor care publica, vor devenii mai prolifici, mai profunzi sau vor incerca sa contraatace cu subiecte si abordari tabloizante?

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.