Omul lui Orban acuză un ”puci” în PNL. Cîțu rămâne pe poziție cel puțin până la congresul liberalilor

Omul lui Orban acuză un ”puci” în PNL. Cîțu rămâne pe poziție cel puțin până la congresul liberalilor

septembrie 9, 2021 0

La ora 09:00 a fost convocată și o ședință a PNL, ședință în care se va reveni asupra deciziei luate de același for de conducere, cu privire la faptul că niciun parlamentar al Partidului Național Liberal nu va fi prezent în Parlamentul României astăzi și dacă se va întâmpla acest lucru va fi sancționat.

Liderii PNL și-au dat seama, însă, că nu pot merge pe această strategie și, după acest plan a fost pus la punct, astăzi revin cu o nouă ședință, pentru a lua o nouă decizie și anume parlamentarii PNL să fie prezenți, la ședința Birourilor Permanente Reunite și să voteze un calendar pe o moțiune de cenzură inițiată de USR și AUR despre care ei au susținut că este ilegală.

Astfel, vor vota ca pe 1 octombrie să fie votată moțiunea de cenzură, mai exact, la doar 6 zile după Congresul Partidului Național Liberal. Bineînțeles, ajutați de PSD și UDMR pentru ca această dată să treacă.

Aseară, Florin Roman, vicepreședintele Camerei Deputaților, a recunoscut la Antena 3 această strategie a PNL de a vota ca moțiunea de cenzură să fie votată pe data de 1 octombrie

Tabăra Orban acuză ”un puci politic” împotriva democrației și statului de drept. Ionel Dancă, unul dintre susținătorii lui Ludovic Orban, a scris pe Facebook:

”Cine semnează la ora asta o convocare a Biroului Politic National PNL pentru mâine dimineață la ora 9,00?! E nebunie totală în #echipadistrugatoare a Partidului National Liberal! E pur și simplu un „puci politic” în plină desfășurare la adresa democrației din PNL și a statului de drept din România. Când singurul lor sprijin politic mai e PSD nu pot face decât ca PSD, #NoapteaCaHotii!”

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.