Penibil final de campanie pentru coalitia anti-Basescu!

mai 17, 2007 0

Cum au inceput, asa incheie: in jenibil. Sint si jenanti, si penibili.  La ora la care scriu aceste rinduri,  e in plina desfasurare un miting intitulat ironic „Pentru democratie si pluralism”. Organizator, exoticul si omniprezentul Marian Vangheie, lider social-democrat care se simte bine, conform spuselor sale, si in copac. Vorbesc Mircea Geoana si Corneliu Vadim Tudor. Adica, un „mare” diplomat care s-a sufocat in praful dimbovitean si care a inceput brusc sa spuna prostii pe banda rulanta si un „mare” patriot, unul dintre cei mai abili minuitori ai discursului urii. Lipseste – oare de ce? ar fi fost un trio formidabil – marele „disident” comunist, Dan Voiculescu.
La prinz, tot azi, Ludovic Orban i-a acuzat dur pe sustinatorii lui TraianBasescu. „Hadamaci”, „badarani”, „neciopliti”. Limbaj cu papion – sa ma scuze echidistantii lu’ peste, dar nu ma pot abtine!.  Sa vedem citi „badarani” va avea Traian Basescu dupa vot?
Pina simbata seara insa, avem citeva certitudini; intre ele, noi personaje care se pregatesc sa candideze la titlul de „expirat”. Cu foarte mari sanse de a fi admisi in aceasta galerie selecta si plina de ramasite ale istorie noastre recente.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.