Personajului individual, Costi Rogozanu

noiembrie 11, 2009 0

Bravo, prietene!
Astia doi – SRS si BChireac! – mai aveau putin si il stringeau de git pe Macovei, astia doi s-au dus la el ca niste sefi de clan la un mucea, iar tu vrei nuante din astea! Si inca ce nuante!!!! Despre cit e de vinovat Radu Moraru pentru ca a avut decenta sa puna in discutie un asemenea subiect, in vreme ce majoritatea presei TACE! Despre ce ipocrit e TRU pt ca intreaba de ce se tace atunci cind avem dovezi clar ca  SANTAJISTII POLITICI sint opusul a ceea ce par! Sint de acord ca Macovei era timorat, poate chiar si „cablat”, dar, come on, haide sa fim atenti la ce spun SRS si BChireac. E clar ce e acolo, e fara nuante si nu e, ca sa zic asa, despre Romania bunului-simt!
Nu se face sa compari mere cu pere! Nu poti fi echidistant, prietene, intr-o chestiune ca asta! Trebuie sa alegi!
A propos, unde e neadevarat ca fostul ziarist Cornel Nistorescu nu a dat peste doi tineri cu masina? Si de ce e nerelevant? Nu s-a tacut si despre asta atunci mult prea mult? Si, doi: de ce politia a amutit brusc in legatura cu fapta acestui personaj odios care ar fi putut sa omoare doi oameni. E una si aceeasi persoana cu cel care acum da cu masina de scris din plin peste bunul-simt? Cum adica – daca spui despre asta, daca reamintesti un adevar peste care s-a pus o cortina suspecat, cobori presa si mai jos decit a facut insul acesta nefericit care reinventeaza listele negre? Haide sa lucram cu logica a indemina si sa fim seriosi!
Sa ma astept sa citesc in curind un text plin de „nuante” in care, fie si discret, Traian Basescu sa fie acuzat ca a „prefabricat moral” acest scandal in care si nuantele se vad, dar  tusele apasate sint  atit de evidente incit aproape ca ne scot ochii?
P.S. Acesta nu e raspunsul meu la nedumeririle tale in legatura cu „personajul colectiv Patrasconiu”. Va veni si el, dar e pacat acum sa uitam prea usor acest episod despre santajistii politici.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.