PSD-Gara-de-Nord

noiembrie 9, 2009 1

Comunicat al Biroului de presă PSD, luni, 9 noiembrie 2009:

„În legătură cu prezența la sediul central al partidului din șoseaua Kiseleff nr.10 a domnului Sandu Anghel, Partidul Social Democrat dorește să facă următoarele precizări:

  1. Domnul Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondialu, nu s-a înscris în partid în luna octombrie 2009, așa cum a fost vehiculat în mass-media, și nici nu este membru al Partidului Social Democrat.
  2. Domnul Sandu Anghel, nu a fost invitat la sediul central al PSD. El a intrat în sediul nostru, care este public, așa cum zilnic întră în sediul PSD sute de oameni.
  3. Între conducerea PSD și domnul Sandu Anghel nu este nicio legătură, așa cum nu există nicio legătură între prezenta sa în sediul PSD și activitatea Partidului Social Democrat sau acțiunile de campanie electorală”.


Cum ?? Sediul PSD e un fel de hol de trecere ?! Mondialu a vrut să folosească toaleta sau să-şi ia o cafea de la automat ? Se vizitează şi biroul lui Geoană, pînă dă aparatul restul ?! Se pot consulta nişte sondaje electorale pînă se eliberează cabina la WC ?? Dacă aveţi drum pe Bd. Kiseleff, băgaţi un cap şi la Cati, întrebaţi-o de sănătate. Sîrbu şi Ponta sunt în campanie cu candidatul, puteţi să jucaţi Solitaire pe computere lor, că sunt libere, dacă tot aţi intrat… Poate găsiţi şi documentele alea de s-au scurs de la Interne…
Pînă la noi ordine, înţeleg din comunicat că Bercea Mondialu rămîne doar prietenul lui Băsescu şi al PDL-ului…

VoxPublica
VoxPublica
One thought on “PSD-Gara-de-Nord
  1. mbt usa

    mbt womens black shoes PSD-Gara-de-Nord « voxpublica | Platforma de comentarii, bloguri si opinii REALITATEA.NET

    noiembrie 19, 2014 Reply
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.