Ramane cum au stabilit: procurorii i-au dat NUP lui Orban

februarie 4, 2008 0

Procurorii au stabilit ca Ludovic Orbanu este nevinovat. Motivul: victima sa nu a avut nevoie decat de 2-3 zile de spitalizare  ingrijiri medicale. Din punct de vedere legal totul e clar. Totusi, inainte de a inchide capitolul Orban, e bine sa reauzim acest dialog.  Si e musai sa se compare cu ceea ce spunea ministrul.
Nu ma indoiesc ca nu va demisiona, dar sunt tare curios sa aflu care ii este explicatia pentru aceasta noua dovada ca a mintit. Probabil o manevra a lui Basescu? Gidea, Ciutacu si Cristoiu vor gasi destule argumente si pentru teoria asta.
 Din rezolutia data de procuror pe 31 ianuarie 2008:
„Din interpretarea concluziilor medicilor legisti, coroborate cu declaratiile persoanelor audiate in aceasta cauza, a rezultat faptul că leziunea persoanei vatamate, constatata la nivelul fetei laterale a genunchiului drept, a fost cauzata de impactul cu autovehicul marca Audi, in timp ce leziunea de la mina dreapta s-a produs prin căderea persoanei vătămate pe partea carosabila, cadere provocata de impactul provocat mai sus”
Orban se preface ca nu pricepe:
„Decizia procurorilor de neîncepere a urmaririi penale ( … )  demonstreaza că sint nevinovat. Adevarul este ca nu am lovit pe nimeni, nu am plecat de la locul incidentului, nu am musamalizat si nu am intervenit pentru a  influenta ancheta”

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.