Regula nr 14: sa nu faci ce face Crin!

noiembrie 2, 2009 0

E explicabil sa ajungi sa alergi ca un disperat dupa voturile lui Sorin Oprescu cind ratezi cu poarta goala asa cum a ratat Crin Antonescu recent.
Iata:
-PNL e partidul decisiv in operatiunea de convingere a lui Klaus Johannis. In mod normal, beneficiile acestei mutari grele dpdv tactic pentru adversar – Traian Basescu, in special! – ar tb sa revina liberalilor si mai ales lui Crin Antonescu, lider si candidat al acestui partid la prezidentiale. In fapt: Crin Antonescu a stat mult prea in spate, lasind prim-planul lui Mircea Geoana, cel care, in sondaje, se vadeste a fi principalul beneficiar al mutarii cu Johannis.
-mai mult decit atit: dupa ce Crin Antonescu l-a servit ireprosabil pe Mircea Geoana cu Johannis, a continuat sa gafeze – cea mai mare gara, aceea de a-i multumi lui Ion Iliescu pentru ca in timpul mineriadelor a rezistat tentatiei de a apasa pe tragaci. Stupid gest si fara sens! Sa se fi gindit Crin Antonescu ca, in felul asta, ii ia din voturi lui Mircea Geoana? Ca dreneaza voturile din zona PSD garantate de Ion Iliescu spre el? Naiv calcul!
In conditiile astea, precipitarea candidatului PNL (tradat si de un Dinu Patriciu care pariaza, cum a mai facut-o, pe mai multi cai!) e explicabila. Asadar, una din legile acestei campanii electorale: sa nu faci ce face Crin!
P.S. Vom ramine fata cuvinte?

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.