Românii antivacciniști vor stăpâni lumea? Graficul care arată în ce țări virusul decimează rapid populația

Românii antivacciniști vor stăpâni lumea? Graficul care arată în ce țări virusul decimează rapid populația

octombrie 18, 2021 0

Dacă te uiți la postările de FB (unde nu există reglementare, iar cei care propagă mesaje false nu sunt opriți de nimeni), vei găsi o puzderie de explicații ”savante” despre daunele provocate de vaccinurile anti-COVID.

Aici, românii conspiraționiști sunt experți, de parcă restul lumii ar fi prostia întruchipată și pe viitor nu vor supraviețui decât națiile antivacciniste (aflate la coada Europei, la distanță enormă de țările lumii civilizate, în privința procentului de populație imunizată).

Pur și simplu, adepții acestor teorii antivacciniste nu se întreabă un lucru elementar: oare 5 milioane de români nevaccinați sunt mai deștepți decât 300 de milioane de alți oameni vaccinați din țările cele mai populate ale Europei?

De la acești experți care se cred buricul Pământului și care îi cred inferiori pe occidentalii vaccinați masiv vei afla ba că vaccinurile sunt experimentale, ba că pot ascunde CIP-uri digitale, ba că vei rămâne impotent, vei face cancer sau alte boli grave.

Tot de la ei vei găsi o mulțime de explicații care întorc realitatea pe dos. Dacă le spui că vestul civilizat s-a vaccinat masiv, vor spune că nu e adevărat, că statisticile sunt false.

Dacă le spui că România a ajuns focarul Europei la morți de COVID, vor spune de asemenea că e fals și că românii mor de alte afecțiuni.

Dacă le spui că în țările vestice vaccinarea masivă a scăzut numărul de morți de infectările la niveluri de parcă nici nu mai e pandemie (noua normalitate), ei vor spune: ”Ehee, stați să vedeți ce virus va apărea la ei din cauza acestei vaccinări masive! Unul și mai puternic, care va ocoli vaccinurile, de asta au greșit că s-au vaccinat masiv”.

În general, ei au deja răspunsurile pregătite, indiferent ce argumente le-ar oferi statisticile oficiale și știința lumii actuale, pentru că de fapt nu îi interesează ce face lumea, ci doar să-și confirme lor înșiși falsurile în care cred, exact cum unii cred că dacă merg la moaște sau la biserică, nu la medic, vor scăpa de boală.

Această mentalitate rudimentară, de lume înapoiată, explică nivelul scăzut de vaccinare și virulența antivacciniștilor.

Cu alte cuvinte, din explicațiile lor reiese că românii nu se vaccinează pe capete deoarece sunt mai deștepți decât europenii, americanii, japonezii, australienii sau neo-zeelandezi.

Aceștia din urmă vor sfârși rău, în timp ce românii și alte nații nevaccinate vor stăpâni lumea.

Asta vor să credem antivacciniștii, a căror ”performanță” este însă contrazisă de statistici.

România, Bulgaria, Rusia, Belarus – țări antivacciniste – sunt și primele în topul deceselor din cauza COVID.

Cu alte cuvinte, pe termen lung, până să se dovedească faptul că românii nevaccinați vor stăpâni lumea la braț cu alte nații de la coada clasamentului, ce se dovedește clar e că, spre deosebire de danezi, portughezi, spanioli, francezi, nemți, olandezi, belgieni etc., românii mor pe capete din cauza nevaccinării.

Asta e realitate pură, pe care inclusiv ei o pot proba prin ce vedem zilnic în România – o țară care se scufundă în haos și decese necontrolabile tocmai din cauza slabei vaccinări a populației.

Vezi graficul vaccinării din Europa, care arată de ce românii nu vor stăpâni lumea, dimpotrivă, nu vor mai exista pe fața pământului, dacă antivaccinismul va face ravagii în continuare, ca AICI

În acest grafic devenit deja cunoscut printre cunoscători, nu apar și decesele, dar statisticile europene confirmă că țările europene cel mai puțin vaccinate sunt primele la infectări, decese și supraocuparea sistemului sanitar de bolnavi COVID.

Acest ultim factor duce la scăderea populației și din alte cauze decât COVID: supraaglomerarea spitalelor din cauza slabei vaccinări nu mai permite sistemului sanitar să trateze bolnavi de alte afecțiuni, unele comune, chiar banale.

Nu întâmplător, din iunie anul trecut, numărul pensionarilor din România s-a redus brusc cu aproximativ 60.000, majoritatea deces de provocate de COVID.

Deci, teoria antivaccinismului cum că românii vor stăpâni lumea în timp ce țările vaccinate masiv vor dispărea e exact pe dos. Cei care dispar mai repede, cu date clare, sunt exact cei care nu se vaccinează.

Poate și din acest motiv, Rusia a trecut la măsuri de forță pentru impunerea vaccinării, văzând că pierde zilnic 1.000 de oameni doar din cauza pandemiei, fără a mai pune la socoteală celelalte decese.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.