Satanismul Dianei Șoșoacă și iresponsabilitatea protestatarilor

Satanismul Dianei Șoșoacă și iresponsabilitatea protestatarilor

martie 29, 2021 0

Fosta senatoare AUR acționează ca un mesager al iadului. Știe prea bine în sinea ei că e de-a dreptul ucigaș să îndemni oameni să moară (prin bagatelizarea unei boli), dar cu toate astea continuă să pompeze masiv în discursuri incitatoare, sub pretextul ”libertății” și al luptei ”anti-botniță”.

Măsurile de protecție anti-pandemie și restricțiile (inclusiv cele de circulație) nu sunt invenție românească. Ele sunt aplicate și mai dur de țări cu tradiție democratică din Occident la nivelul cărora de civilizație și dezvoltare România vrea să ajungă.

Deci să contești ceea ce lumea civilizată face deja e ca și cum ai cere populației să trăiască fără internet sau telefon mobil, să nu circule peste granițe și să nu se uite la TV – toate acestea fiind cuceriri ale civilizației occidentale pe care oameni ca Diana Șoșoacă o resping acum.

La fel de iresponsabili sunt și cei care protestează pe străzi, încălcând legea în vigoare, în ideea ”libertății”. Care libertate, de a muri infectați de COVID în spitale.

Tot în categoria asta intră acele vedete vechi și noi create de ostilitatea față de măsurile anti-pandemie, de la Dan Bittman și ”Garcea” la ”doctorița-minune” de la Oradea și liderii ” de serviciu” ai protestelor obișnuite, pentru care a apărea la TV când e de rău pentru toți e de bine dacă e pentru ei și imaginea lor.

Sigur, e o diferență între aceștia și cei care mărșăluiesc noaptea pe străzi împotriva restricțiilor și în favoarea îmbolnăvirilor pe capete.

Oamenii simpli sunt ”jucăriile” respectivilor manipulatori, ei nu-și dau seama că le-a fost confiscată mintea de acești maeștri ai satanismului COVID.

Lumea întreagă nu are astăzi nicio soluție miraculoasă să oprească pandemia de SARS-CoV-2. Vaccinarea este un instrument, dar nu ajută câtă vremea nu ne ferim unii de alții. Îi place cuiva să stea în case, să nu se vadă cu prietenii la o cafea sau să se înghesuie la shopping? Nu.

Dar atâta vreme cât, de la OMS la liderii lumii și cei mai luminați specialiști în domeniu, toți au ajuns la concluzia că virusul se transmite dacă stăm unii lângă alții și ne inhalăm aerul reciproc, atunci care e alternativa propusă de alde Șoșoacă&co.? Să nu ținem cont de aceste măsuri?

Adică, să acceptăm moartea semenilor noștri – prieteni, părinți, bunici, rude, chiar copii? Nu, așa ceva nu putem! Iar câtă vreme majoritatea credem așa, autoritățile statului trebuie să taie în carne vie pentru a ne proteja de cei care vor să instaureze haosul pe străzi.

Nu doar să amendeze, să înăsprească legea, pentru a-i pedepsi pe cei care luptă pentru ”libertatea” de a muri. Pentru ”lumea COVID”.

Singurele țări care se bucură că, în România și în Occident, se umflă tensiunile din societate, că apar proteste și se deschide calea către haos și neguvernabilitate sunt Rusia, China și Turcia – principalii exponenți ai ideii de autoritarism în lume.

Putin, Xi Jing Ping și Erdogan și l-au dorit pe Trump la Casa Albă în continuare, pentru că le ținea isonul de a produce în lume ”marea schimbare”, instaurarea ”noii ordini mondiale” – forța celor aflați la putere, împotriva puterii propriilor popoare de a decide cine să le conducă.

Nu le-a ieșit pasența, dar ei rămân pe baricade deoarece nu are cine să-i scoată de la butoane în țările pe care le stăpânesc prin teroare și masacrarea opoziției de toate felurile.

Pentru ei și ideea de ”haos necesar” lucrează Diana Șoșoacă și adepții acestui ”satanism” de tip nou.

Diana Șoșoacă pare ea ”dusă” când zbiară la drumul mare, dar proastă nu e. Știe prea bine ce face și de ce face. Ceea ce nu știu cei care o urmează.

Laurențiu Ciocăzanu
Laurențiu Ciocăzanu
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.