VIDEO. Mesajul tânărului cu tatăl în comă pe care Șoșoacă nu-l va înțelege niciodată. ”E tatăl meu!”

VIDEO. Mesajul tânărului cu tatăl în comă pe care Șoșoacă nu-l va înțelege niciodată. ”E tatăl meu!”

martie 29, 2021 1

”În dimineața asta, l-am găsit pe tata leșinat pe jos. Am sunat la Salvare. Am ajuns la Urgență și au descoperit medicii foarte competenți că care o fractură la coloana cervicală. Am ajuns la neurologie, unde o doamnă doctor foarte profesionistă mi-a spus că ar trebui să i se aplice urgent o neurochirurgie. La București ar fi prea departe, dar există posibilitatea la Craiova. Dar ambii medici cu care am vorbit au refuzat să-l ia pe motiv că au bolnavi COVID și nu au paturi în spital. Și prostul ăsta, care e tătăl meu și a creat un prost mai mare ca el, a plătit 37 de ani carte de muncă. Are doar un an de pensie și acum e între viață și moarte, în comă la spital. Am fost primit foarte bine în Târgu-Jiu, iar acum nu sunt primit mai departe. Omul ăsta e tatăl meu! NU voi accepta așa ceva! Voi distruge acest sistem. Vă ră rog să mă ajutați, distribuiți-mi mesajul, puneți-vă în locul meu! Dacă cunoașteți pe cineva de la neurochirugie în Craiova, vă rog ajutați-mă!”.

Mesajul de mai sus este doar o parte din înregistrarea video de mai jos aparținându-i tânărului din imagine, care apare pe Facebook cu numele Alexandru Ciucur.

Dacă îi urmăriți vorbele, veți simți durerea, disperarea, luciditatea și totodată demnitatea unui fiu care nu poate înțelege de ce tatăl său nu poate fi salvat, deși a muncit o viață ca un cetățean responsabil, sperând că va avea o bătrânețe liniștită.

Se înțelege din spusele lui Alexandru că medicii de la Craiova nu că nu vor să-l salveze pe tatăl lui, ci că nu au capacitatea să facă asta din cauza avalanșei de bolnavi COVID care le răpește puterea de a se mai ocupa ca lumea de alți bolnavi, cu alte afecțiuni grave.

Este ceva ce ar trebui să citească/urmărească toți cei care urmează îndemnurile unor Șoșoacă, Bittman, ”Garcea”-Mugur Mihăescu și ale tuturor celor care ”nu cred în COVID”. 

Iată mai jos ce tragedii creează acest COVID în care unii nu cred, iar alții suferă de pe urma lui cum nu ne putem imagina.

Ajutați-l pe Alexandru Ciucur toți cei care puteți să-i salvați tatăl! Trăim vremuri tot mai complicate, dar trebuie să ne ajutăm unii pe alții.

https://www.facebook.com/100000588326485/videos/4479831455379754/

Laurențiu Ciocăzanu
Laurențiu Ciocăzanu
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.