Schimbări la VoxPublica

octombrie 21, 2009 0

V-am spus încă de la început că suntem o platformă deschisă? V-am spus. În primul rând, suntem deschişi la sugestii. Destul de mulţi, dar acum nu mi-l amintesc decât pe subiectiv.ro, au simţit nevoia de a sublinia ceva mai apăsat numărul de comentarii sau clasamentele de „tip cele mai…”. Aşa că le-am colorat în roşu.
Faptul că numărul mare de autori făcea ca frontpage-ul să semene cu o cursă de Formula 1 a determinat apariţia unei noi zone, organizată după domenii şi după criteriul ultimul venit, primul servit. În fine, mai sunt multe schimbări, dar mă grăbesc să trec la un alt capitol: numărul de autori şi numele acestora. Dacă am pornit cu 30 de condeie, acum numărul lor a trecut de 40. Bine, o să încerc să fiu foarte exact, sunt 44, 45, 46…şi continuă să crească. Evident, chiar dacă e toamnă, nu am de gând să raportez o depăşire a planului la hectar, mai degrabă o să mă declar bucuros de calitatea scriiturii şi ideilor celor mai proaspeţi membrii VoxPublica.
Marius Cosmeanu, Emilian Duca, Andreea Roşca, Mihnea Dumitru, Florin Puşcaş, Laurenţiu Matei, Alin Ionescu, Vlad Stoiculescu, Tudor Muşat, Cristi China, Vali Petcu, Vlad Enăchescu sau Daniel Mitre sunt deja figuri familiare ale platformei. Aia cu Vali Petcu a fost o încercare de glumă, mă scuzaţi, nu prea mă pricep. Mai aveam ceva de comunicat, dar asta e mai mult pentru membri: avem şi blogroll (se editează din profil/legături). În rest, poate vă întrebaţi cine sunt eu? Sunt Vox. Adică, oricine are ceva de spus.

Avatar
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.