Se coace Moscova lui Mircea Geoana

noiembrie 13, 2009 0

Se coace bine de tot, iar domnul Geoana are, cred eu, deja de dat niste explicatii serioase pentru acea misterioasa descindere.
I. Hotnews:

Discutiile din cadrul vizitei secrete efectuate pe 27 aprilie 2009 de catre Mircea Geoana la Moscova au durat peste doua ore si au avut ca tema privatizarea Romgaz, chestiuni legate de energie, au declarat pentru HotNews.ro surse politice. Liderul PSD ne-a transmis prin intermediul staff-ului de campanie ca refuza sa discute detalii „fiind vorba de o vizita privata” si ca „n-a fost vorba despre privatizarea Romgaz” si ca „Adrian Videanu a primit mandat de la Traian Basescu sa discute acest subiect”.

II. Basescu la Nasul:

Nu pot decat sa va confirm ca Mircea Geoana a fost la Moscova. Ca sa aveti imaginea completa, aduceti-va aminte ca dupa luna aprilie, am spus „e bine ca pleaca din CSAT”. Aveam in vedere exact acest lucru, nu poti sa fii vicepresedinte CSAT si sa pleci la intalniri organizate la Moscova fara sa informezi presedintele CSAT.
Cristian Diaconescu a spus o minciuna cum ca Geoana ar fi informat toate organele statului cu privire la vizita sa la Moscova.

Deocamdata, tacerea domnului Geoana, precum si tacerea din jurul sau in legatura cu acest subiect ne spune multe…

Avatar
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.