Sint cu Rogozanu, Danilet si Neamtu

ianuarie 17, 2008 0

M-am luat cu gluma si am uitat sa va spun ca mi-a placut foarte mult Costi Rogozanu la 100% la Robert, pe 15, in ziua in care s-a nascut Mihai Eminescu. Imi plac oamenii care mai sterg praful de pe statuile pe care ideologiile (si oamenii care le servesc pe acestea din urma prompt) le-au trimis sa se plimbe printre oameni. In schimb, nu am „comert” cu personajele grandomane de calitatea lui Adrian Paunescu, cel care ajunge la sine ( subliniind neaparat si indiferent de tema discutiei  „verticalitatea” sa  – autoproclamata si de referinta nationala) indiferent daca vorbeste despre Balaci, Eminescu sau Dumnezeu.  

Imi place si ce face Cristian Danilet- una din putinele voci din interiorul justitiei care nu tac atunci cind majoritatea cere LINISTE (linistea asta care ne-a adus atitea drame si tragedii). Iata ce face Danilet si ce fac cei care compun majoritatea: aici

In fine, am primit in urma cu putin timp un email de om fericit. Era de la Mihail Neamtu care tocmai si-a incheiat cu succes maxim teza de doctorat la Universitatea din Londra (King’s College). In tara, draga Mihai, „Cotidianul” a descoperit ca poti sa ajungi profesor chiar daca nu ai performantele academice in masura sa te recomande pentru asa ceva. Vezi aici!  Insa, tu, Mihai, esti cel care merita toate felicitarile!

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.