SONDAJ. A greșit Ana Maria Brânză cerându-i scuze ministrului Sportului, Eduard Novak?

SONDAJ. A greșit Ana Maria Brânză cerându-i scuze ministrului Sportului, Eduard Novak?

iulie 31, 2021 2

Vicecampioana olimpica la scrimă s-a băgat singură într-un scandal național, comițând un gest fără precedent în lumea civilizată, la întoarcerea în țară de la Tokyo, pe aeroportul din Otopeni, unde nici n=a coborât bine din avion că a început să împartă reproșuri și vorbe de ocară la adresa ministrului Sportului, Eduard Novak, cel care avusese numai cuvinte de laudă pentru ea.

Supărată pentru pierderea finalei și implicit a medaliei de aur, Ana Maria Brânză a dovedit o lipsă totală de politețe și bun-simț, acuzând oficialii care veniseră s-o aștepte cu flori că n-au dat bani sportivilor și refuzându-le fie și o simplă strângere de mână.

Totuși, la două zile de la acest comportament lipsit de onoare, Ana Maria Brânză a dovedit tărie de caracter și și-a cerut iertare pentru ieșirea sa – un gest de asemenea rarisim într-o țară ca România, unde orgoliul împins la extreme este sport național.

Printr-un astfel de gest, Ana Maria Brânză a făcut ceea ce puțini oameni au tăria să facă într-o țară plină de ipocrizie, minciună, ură și manipulare sordidă: și-a cerut iertare.

În public, fără fandări, piruete și artificii lingvistice. Direct și la obiect, a spus:

”Sunt de părere că niciodată nu este prea târziu pentru a îndrepta lucrurile. Drept urmare, consider că este de datoria mea să fac unele precizări. Asta nu înainte de a-mi cere scuze față de gestul nepoliticos de a nu răspunde strângerii de mână tuturor oficialilor prezenți.”

DA, trebuia sa continue scandalul pe care ea insasi l-a provocat, fara sa se umileasca
29 Vote
NU, a demonstrat ca are curajul de a-si recunoaste greselile, ceva rar in Romania
239 Vote

VEZI ȘI:

Adevărata victorie a Anei Maria Brânză

Marea greșeală a unei mari sportive: Ana-Maria Brânză

Avatar
VoxPublica
VoxPublica
2 comments on “SONDAJ. A greșit Ana Maria Brânză cerându-i scuze ministrului Sportului, Eduard Novak?
 1. Avatar

  Constantin Muscariu

  Tot o mahalagioaica ramane !!

  iulie 31, 2021 Reply
 2. Avatar

  Lucian Hudisteanu

  In viata trebuie sa lupti pana la capat!…Cred ca este momentul unei schimbari,mass media sa-si vada de conduitele lor morale si profesionale,sa nu mai critice ce spune Hagi,ce spune Ana Maria si alti sportivi de talia lor.Sa publice mizeriile de la varful ministerului de sport ca acolo este marea problema,un mic exemplu:…-Ce cauta Burleanu in fruntea federatiei de fotbal?….acest om a aparut nici nu stim de unde peste noapte,n-a jucat nici macar un minut ca profesionist intr-o partida de fotbal si conduce federatia romana de fotbal,gunoi de om ca si cei care l-au pus acolo!

  iulie 31, 2021 Reply
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.