SONDAJ. Ce credeți că va face Liviu Dragnea în libertate?

SONDAJ. Ce credeți că va face Liviu Dragnea în libertate?

iulie 16, 2021 1

Fostul lider al PSD a fost eliberat miercuri din Penitenciarul Rahova, unde a ispășit 2 ani și 2 luni din pedeapsa de condamnare la închisoare cu executare pentru trafic de influență, în dosarul angajărilor fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului din Teleorman.

Imediat după ce a părăsit porțile închisorii, Liviu Dragnea a avut un discurs dur la adresa ”dictaturii Iohannis”, a DNA și a PSD, partid despre ai cărui lideri a spus că l-au ”vândut”.

Dragnea n-a respins ideea de a intra din nou în arena politică, unde speră să urce pe valul naționalism-populismului de tip Viktor Orban în Ungaria. Pe de altă parte, alte dosare penale vin din urmă, cum este cel al vizitei în SUA în care este acuzat de trafic de influență sau ai marii afaceri TelDrum, în care a fost deja inculpat pentru acuzații ca abuz în serviciu, trafic de influență sau primirea de foloase necuvenite.

Va reveni in PSD cu ajutorul fidelilor ramasi in partid
36 Vote
Va infiinta un partid politic nationalist-populist si anti-occidental
49 Vote
Nu va mai reveni in politica
17 Vote
Va ajunge din nou la inchisoare
380 Vote
Nu stiu/nu ma intereseaza
32 Vote
Avatar
VoxPublica
VoxPublica
One thought on “SONDAJ. Ce credeți că va face Liviu Dragnea în libertate?
  1. Avatar

    Stefanica grigorie

    Acest infractor notoriu ,care și-a permis să rupă din pământul țării câteva zeci sau sute de hectare de pământ, și să și-le treacă în proprietatea sa prin tehnici mafiote,n-are cum să stea în libertate…că cine știe ce-i mai bese mintea!?
    Așa ca înapoi la pușcărie cu el!

    iulie 16, 2021 Reply
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.